Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Sziasztok, megvettem, kínszenvedés árán regisztráltam (volt már Square Enixes accountom, de azzal nem tudtam belépni, regisztráltam, de ugyanarra az email címre nem küldte el a confirmation code-ot) letöltöttem update-elt, megcsinálom a karakterem és...egyik EU szerverre sem tudok karaktert csinálni. Sem Chaos, sem Light. Nos, így elég nehéz lesz játszani
megmondom őszintén ez így kezdésnek meglehetősen lelombozó. Még akkor is, ha most jön ki az új kieg (nem tudtam, miután megvettem láttam). Várható ezzel kapcsolatban valami pozitív előrelépés mostanában, vagy tök feleslegesen vettem meg mert nem szeretnének új játékosokat, elég nekik ami van?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest