Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Az egész jó ár érte. Az első generációs X8-at én 4-5 éve olyan 120 körül adtam el 2 akkuval. Kezelhetőségre nem volt rossz, de a kamera és a szoftver irtó gagyi volt. Fehéregyensúly, zaj stb borzasztó. A Mavic Pro már annyival profibb volt, hogy el nem tudom mondani. Műszaki ember lévén mondom, hogy a rendőrség mindenféle drón beazonosítását meg tudja oldani. A DJI a saját gépeire olyan eszközt is be tud vetni, amivel át tudja venni felettük az irányítást, de olyan területen nem is kell használni. Ha nem feltűnően csinálod és kerülöd a zsúfolt, lakott területeket akkor nem lesz gond. 100m felett már szinte nem is hallani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest