Hirdetés
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
OPiiPO #117010 üzenetére
Én az eredeti 87-es Predatort se nevezném ZS-kategóriának. Meglepően jól összerakták; mind a képivilág, mind zenei téren olyasfajta készítői odafigyelés jellemzi, ami mindenképpen a többi, hasonló stílusú film fölé emeli, ráadásul az akkori világ egyik, hanem a legnagyobb akciósztárjának a jelenlétével. Elég csak megnézni a földönkívüli jelmezét is, profi munka.
Viszont attól, hogy minőségi akciófilm, még nyomokban sem tartalmaz sci-fit (nem is értem, hogy itt páran miért ezzel jönnek), hanem egy hihetetlenül hangulatos mozi - aki ebbe többet lát bele, az szerintem rossz úton jár.A 2. részt én legalább annyira szeretem, mint az elsőt, Danny Glover agresszív nyomozó karaktere és a városi környezet szöges ellentéte a nyugodt Schwarzeneggernek és a dzsungelnek, és úgy nyúlt hozzá a megteremtett alapokhoz, hogy nem sérült az előzménye. Ez mindenképpen dícséretre méltó.
Aztán eltelt sok-sok év, megannyi félregondolt folytatás, megszoktuk az évek alatt a karaktert is.
Shane Black koncepciója érthető, ő azt csinálta az új résszel, amihez igazán ért, és sajnos az is beigazolódott ismét, hogy miért kerüli a nagyköltségvetésű filmeket. Én azt érzem, hogy tehetséges író, és jó rendező, viszont nem tudja eléggé érvényesíteni az akaratát, az elképzelését a nagykutyáknál.
Majdnem minden film, amiben részt vett, megjelenéskor eléggé megosztotta a közönséget. Elég csak visszanézni az Utolsó akcióhős hatalmas bukását, amely később mekkora klasszikus lett. Vagy az Utolsó cserkészt és így tovább.Ő mesél, kifiguráz, de legfőképpen szórakoztat.
Amikor először írtam az új Predatorról, már akkor szóvá tettem, hogy megosztó lesz. Megértem, ha valakinek nem fekszik, hogy kedvenc szörnyét ilyen formában látja viszont. Nekem bizsergett a bőröm amikor néztem,megnevettetett, vagy épp csendben figyeltem ahogy akcióznak, végig lekötött - de ami ennél is sokatmondóbb, hogy az adott moziközönség akivel néztem, hasonlóan reagált. Szeretem, amikor a közönség együtt mozog egy filmmel, és ezt az új Predator maximálisan teljesítette.Aki ezt a filmet ZS kategóriának vagy nézhetetlen mocsoknak tartja, annak javaslom, nézze meg mondjuk ezt:
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Adobe Photoshop
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest