Hirdetés
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
somasz #42563 üzenetére
Szintén első világháború, és akció is kevés van benne, de szintén nagyon jó:
Paths of Glory (A dicsőség ösvényei).Dirty Dozen: múltkor néztem a Where Eagles Dare-t, és akkor eldöntöttem hogy újranézem a filmet, ugyanis évek óta nem láttam. A színészek jók (legjobban Telly Savalas játéka tetszett, habár kb. ő volt a legérdekesebb karakter is), igazi sztárparádé van a filmben. A Where Eagles Dare nekem akciódúsabbnak tűnt, és a story is csavarosabb, de ennek ellenére szerintem a Dirty Dozen a jobb film (pont valamelyik nap filóztam hogy az átlag akciófilmekben legtöbbször a felkészülési időszak tetszik a legjobban, amíg a csapatot összeszedik, tréningeznek, megbeszélik az akciót, stb - na ebben aztán van bőven mindegyikből
).
Aktív témák
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest