- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer
üzenetére
hát.... én már 50-es szint környékén ritkán kapok ilyesmit, és eddig lehetett venni szerződés packot (változó ára volt - időnént 600-1000-1400 és 4 szerződést adott) de most hogy nincs, így elég nehéz sajnos 2 gold csapatot fent tartani, lassan adhatom el a játékosaim ha játszani szeretnék

Lehet inkább beruházok egy FIFA 15-re, mert amennyire bugos tud lenni ez a játék, és idáig játszottam kb. 300 matchet de 70-80-ból a rossz szerver/rendszer miatt instant kidobott és nekem számolta vereségnek (rengeted hasonló vacak bug volt), arról nem beszélve hogy az utolsó update előtt csak minden 2. meccset számolta lejátszottnak és se érmét se semmit nem kaptam.... értem én hogy BETA, meg ingyenes de akkor is

Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- iPhone topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs