Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na tegnap este (legjobbkor persze
akit eladtam annak az ára felment, akit vettem azok estek de ez már egyáltalán nem lep meg le is xarom
) összeraktam ezt a csapatot. Mbappe egyelőre marad. Ezért legalább 2 órát játszottam ne az legyen úgy bukok 200k-t hogy egy meccset se játszok velük.
Sajnos a jobb Mendyre már nem volt cash.
Rivals eredményességben nem mondom hogy túl nagyot (semmit
) dobott, de egészen élveztem a játékot. Mondjuk megint az volt div 3 végén, hogy egyik srác dribbling király Cruyffal meg még Seedorfal is olyanokat csinált hogy lestem, másik meg aránylag ugyanolyan fogalmatlan mint én. Érdekes hogy még mindig nem "tisztult" volna le. Na mindegy lehet nem vasárnap este kell várnom hogy feljussak de már ez se nagyon érdekel.
Neymar nagyon jó bár volt nekem anno az IF de egyáltalán nem emlékszem milyen volt.
Sterling qrva jó de ezt sejtettem a gold változat alapján, még én is tudok vele dribblingelni, halálos lenne a pali 5*-os sm-al.
Cordoba brutál jó nem véletlenül kerül ennyibe kb amióta ennyibe kerül
Rüdiger is volt már az is egy pitbull
Spinazzolát semmivel nem érzem jobbnak mint bárkit aki azon az oldalon Mendytől Canceloig akárki, bár jópofa dolog egy random elasticot nyomni vele (igaz utána elveszítem a labdát de mindegy)
Cancelot rb. Hát nála semmi különbséget nem veszek észre a if 7 chemis változathoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest