Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

na tegnap este (legjobbkor persze :Cakit eladtam annak az ára felment, akit vettem azok estek de ez már egyáltalán nem lep meg le is xarom :D ) összeraktam ezt a csapatot. Mbappe egyelőre marad. Ezért legalább 2 órát játszottam ne az legyen úgy bukok 200k-t hogy egy meccset se játszok velük.

Sajnos a jobb Mendyre már nem volt cash.

Rivals eredményességben nem mondom hogy túl nagyot (semmit :D ) dobott, de egészen élveztem a játékot. Mondjuk megint az volt div 3 végén, hogy egyik srác dribbling király Cruyffal meg még Seedorfal is olyanokat csinált hogy lestem, másik meg aránylag ugyanolyan fogalmatlan mint én. Érdekes hogy még mindig nem "tisztult" volna le. Na mindegy lehet nem vasárnap este kell várnom hogy feljussak de már ez se nagyon érdekel.

Neymar nagyon jó bár volt nekem anno az IF de egyáltalán nem emlékszem milyen volt.
    Sterling qrva jó de ezt sejtettem a gold változat alapján, még én is tudok vele dribblingelni, halálos lenne a pali 5*-os sm-al.
    Cordoba brutál jó nem véletlenül kerül ennyibe kb amióta ennyibe kerül ;] :D
    Rüdiger is volt már az is egy pitbull
    Spinazzolát semmivel nem érzem jobbnak mint bárkit aki azon az oldalon Mendytől Canceloig akárki, bár jópofa dolog egy random elasticot nyomni vele (igaz utána elveszítem a labdát de mindegy :D )
    Cancelot rb. Hát nála semmi különbséget nem veszek észre a if 7 chemis változathoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák