Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Autós kamerák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Nekem David Silva record breaker lapja vált be támadó középpályásként. Érdekes, hogy senkinél nem látom :)
Én egy shadowt tettem rá, hogy a védekezésén javítsak, így akkor is használható, ha formációt váltok, ráadásul a sebessége sem problémás így. Egyedül a staminaval van gond, 60-70. percnél már igényli a cserét. Meccstől függ, hogy lehozom vagy nem, általában végig tolja azért :)Más: swapokból én úgy tervezem, hogy amikor kijön a második adag obj., akkor kiveszem a base icon packot és a 2 ultimate-et, most meg már kiszedtem a 85+t és majd még a 83+t fogom ma. Totyra akaron őket, de nem biztos, hogy kibírom addig, hogy ne nyissam el
-
taylorp
senior tag
Nem dobom ki egyből.
Tanácstalan vagyok. 2-3 hete van egy Varane-Godín dupla untrade párosom. Már vissza is hoztam őket, Varane-t már másodszor. Nyitni ugye nem tudok miatta ismét, pedig a mostani TOTW-ből bármelyik PL jól jönne (persze úgyse jön). Arra gondoltam, hogy elkezdem kirakni a Base Ikon SBC-t a 86-os ratinggel, majd akiket ezután kapok dupla untradeket, folytatnám. Van rá 29 nap. Így megszabadulnék ettől a két duplától és a gyengébb pakkokat ki tudnám nyitni TOTW váltás előtt. 18:00-kor, vagy 19:00-kor jön az új? Swapok is készen vannak, abból is tudnék nyitni. Nem tudom mi lenne a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs