Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
CM be játszatom, nem rossz. Meg ő ingyen van
majd kigondolok oda valakit. Csak mivel kapus kivételével mindenkit Francia-nak akartam. Max chem en akarok mindenkit játszatni.Esetleg ha valami tanács van, meghallgatom (vagyis elolvasom
).
Egyébként oda Icon lesz tervbe. Csak meg nincs sbc be olyan aki kellene oda. Vagy swapba majd, amikor jön. Bár a swap farmolás időigenyeseb, ahog, olvastam itt, írtataok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd kigondolok oda valakit. Csak mivel kapus kivételével mindenkit Francia-nak akartam. Max chem en akarok mindenkit játszatni.