Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bennem itt a szülői felelősség fogalmazódik meg elsősorban. hogy tényleg el kell engedni a gyereket ilyen versenyre, ennek kitenni? Azt vágom, hogy az esport durva szinten van már, nem elég korán kezdeni, meg minden, de egy 12 évesnek sztem még nem kéne mentális összeomlást produkálnia egy ilyen tornán, vagy mi volt ez.
És amit írtok, igen: nekem is komoly önuralmat kell(ene) gyakorolnom, hogy oldja meg ezt egy gyerek?
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg eleve a fifáról beszelünk... ami furcsa dolgokat hoz ki az emberből.
Én nagyon nyugodt ember vagyok és elmultam már 30 is bőven, de vmelyik nap ki kellett szerelnem a kontrollerből az egyik rezgő morort, mert elfáradt a rögzítés miután megcsapkodtam vele a combomat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én nagyon nyugodt ember vagyok és elmultam már 30 is bőven, de vmelyik nap ki kellett szerelnem a kontrollerből az egyik rezgő morort, mert elfáradt a rögzítés miután megcsapkodtam vele a combomat.