Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bennem itt a szülői felelősség fogalmazódik meg elsősorban. hogy tényleg el kell engedni a gyereket ilyen versenyre, ennek kitenni? Azt vágom, hogy az esport durva szinten van már, nem elég korán kezdeni, meg minden, de egy 12 évesnek sztem még nem kéne mentális összeomlást produkálnia egy ilyen tornán, vagy mi volt ez.
És amit írtok, igen: nekem is komoly önuralmat kell(ene) gyakorolnom, hogy oldja meg ezt egy gyerek?
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg eleve a fifáról beszelünk... ami furcsa dolgokat hoz ki az emberből.
Én nagyon nyugodt ember vagyok és elmultam már 30 is bőven, de vmelyik nap ki kellett szerelnem a kontrollerből az egyik rezgő morort, mert elfáradt a rögzítés miután megcsapkodtam vele a combomat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nagyon nyugodt ember vagyok és elmultam már 30 is bőven, de vmelyik nap ki kellett szerelnem a kontrollerből az egyik rezgő morort, mert elfáradt a rögzítés miután megcsapkodtam vele a combomat.