Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
tavaly sokat foglalkoztam vele (most meg ahhoz képest túl sokat hogy nem is játszok
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.Az EA célja az lenne hogy sok pakkot nyiss, de ha sok jó esik akkor nem fogsz annyit, de ha meg jó csapatod van akkor egy sima gold leszopat és nem csak engem, Krasi, Boras mind szenved ha jön egy full gold és ne mondja nekem senki hogy azok mind prok "álruhában"... Szóva a példád jó és ezért is érthetelen maradt számomra az egész
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.