Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Pes-mániás voltam, aztán Fifa 15, tavaly mindkettő. Idén a demo nem győzött meg.
A vizuális körítés továbbra is arcpirítóan ódivatú, és nem túl felhasználóbarát. Az online matchmaking (egy xbox-os frienddel mondjuk) körülményes, + nincs komolyabb statisztika egymás ellen.
Cselezés bonyibb (szvsz). Vagy csak én nem tudtam 2nél többet használni.
Reszponzivitásban a Fifa sokkalta előrébb tart (lövés/passz/cselek).A MyClub a FUTtal összehasonlíthatatlan. A PES változat nagyon gyenge. Mindig az volt az érzésem azzal kapcsolatban hogy mintha 2009et írnánk, és nem 2019et.
Sajna hiába gyönyörű az in-game grafika, a játékmenet/passzok, és maga a küllem rányomja a bélyegét a játékra. A licenszek hiányat nem említem, mert azt csak xboxon nem lehet megoldani, de az engem annyira nem zavart.
Persze a fentieket a PES 2019/PES 2020 Demo után vontam le, teszek a teljessel is egy próbát.
Nem flame volt a szándékom az irományommal, csak azért az sem fenékig tejfel, mert más.
-
dtrms
aktív tag
Bepromóznak valamit, méghozzá jóval a játék megjelenése előtt, de még 1 nappal a dátum előtt is..........majd elfelejtikBárcsak én is így dolgozhatnék a munkahelyemenMegvezetni az ügyfeleket, hülyét csinálni belőlük stb....szép munkaSzerk.:
Sorry elnéztem....dátumot nem írtak. Jövő év október 11-re gondolhattak. -
toxicjew
addikt
Ja, csak ez EA Access, én meg PCs vagyok, szóval nekem az Origin Access jön szóba. És egyébként tovább olvasgatok a témában és most azt látom, hogy csak egyszeri 10% van idén
FIFA 20 LOYALTY OFFER | CONFIRMED
If you own FIFA 19 on Xbox One or PlayStation 4, you can pre-order the FIFA 20 Ultimate edition through the FIFA 19 main menu in-game and save 10% on your purchase.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő,Intel és AMD foglalatra,gyári tartozékaival!
- KERESEK! iPhone 16 Pro Max 512 GB - 1 TB, fekete titán, nem szolgáltatós, 3 év garis, 100% akksi
- lga 115x és lga 1200 gyári hütések több darab
- Airpods 4 (ANC) - Garanciás 2026.02.12.-ig
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz AM4 processzor,hibátlan működéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest