- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
Jinxb1rd #24199 üzenetére
van 40 meccs, abból 15- simán bronz vagy gyenge amit legendáson pláne a mostani csapatokkal verni lehet 2500 pont az már 37k pont most 41 felett volt kicsivel, szóval csak 4-5öt kell megverni 1000 pontért hogy meglegyen.
Én nem vagyok valami jó játékos, de aki vért izzad most egy elite 1-ért sb-ben, hát.. beginneren amúgy se nagyon támadnak csalás nélkül se, nyilván aki beginneren "csal"az még pakkot se érdemel hanem csak nyaklevest.
De amúgy abszolút egyetértek, ebben a játékban olyan csalás amivel nem másnak a kárára szerzel előnyt nem nagyon van. Legyen ez a program (nem néztem amúgy mit csinál) vagy snipeloló program stb. - ezért nem fogadható el semmilyen indokkal.
-
arpo04
őstag
válasz
Jinxb1rd #24199 üzenetére
Majd ha ugyan azt csináljak mint a Blizzard nem fogja senki se használni... bannolja az accod és mellette a fejlesztőt is perbe fogta amit meg is nyert. Szimpla csalás és előnyhöz is juttat, mivel több és jobb pack+coin. Ezt lehet akár hogyan magyarázni attól meg az. A kifogások, miért használja meg nem érdekelnek....
-
-
-
K.J
senior tag
válasz
Jinxb1rd #23760 üzenetére
Szerintem, legalábbis én úgy érzékelem, hogy ez a bar téma is egy parasztvakítás.
Nekem soha nem érte még el a legmagasabb egységet, mindig 58ms körül mozgott a számláló, mégis csak pár alkalommal tapasztaltam lassulást. Speedlagg ugyanúgy volt, de nem számottevő.Másik szempontból viszont lehetségesnek tartom, hogy az új rész érkeztével így igyekeznek kompenzálni a dolgokon, azt mutatva milyen fasza lesz innentől a kapcsolat.
Szóval szerintem kamu az egész. Bevezettek egy "útmutató" egységet, pont, mint a lootboxban.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd #23732 üzenetére
Gondolom nem wifin játszol hanem kábelesen van csatlakoztatva a net. Esetleg még azt próbáld ki, hogy kicseréled a kábelt.
Nekem megvolt törve a net kábelem ami miatt borzalmas rossz kapcsolat volt. Kicseréltem és azóta tökéletes. Bár én nem feléd lakok.(#23751) K.J
Szegény Woodi hol fog villogni CR-el mikor már csak 2 db wl lesz? szeptemberben mehet a rivals grind orrvérzésig -
dtrms
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #2948 üzenetére
Ezek nélkül a küldetések nélkül se jelképez semmit a rank....
Nézz körbe akár a streamerek körében, hogy kik vannak div1-ben. Sokat játszol és sokat költesz a játékra ott leszel.
Nekem pl kifejezetten tetszenek ezek a heti küldetések meg icon swap-es dolgok, mert legalább ad valami kihívást a játékhoz meg változatosságot. Én csípem az ilyeneket. Amúgy meg nem kötelező csinálni se....nem lesz hátrányod ha nem csinálod.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #2134 üzenetére
Igen, a fejesek elég gyalázatosak idén. Bár sokratis szögleteknél elég veszélyes, egy gólt már sikerült vele fejelni. Mozgatni kell a játékost akinek szánod a labdát. Ebben a részeben most nem csak belövöd középre aztán majd lesz valami. Ahogy én látom eddig szerencsére nem az agyatlan vérpistikék játéka
-
MdewC
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #2129 üzenetére
Bakambcsuk úgy lőtte nekem draftban gólokat, hogy csak pislogtam, Insigne szintén. 6-6 és tizikkel lett meg és mentem az elődöntőbe.
Még szerencse, hogy volt egy Pelém, különben Bakambutty kivégzett volna...
Ja és Dijk se tetszett... körbefutották többször is. Nekem Ramos eddig jobban adja.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Jinxb1rd #1552 üzenetére
A lag/delay tényleg nagyon rosszá tud tenni egy meccset, el is veszi általában az ember kedvét. Ilyenkor én átállok fun üzemmódba és nyomkodom a gombot, hátha bejön.
Mást mit tudnék csinálni? Idegeskedjen a franc egy ilyen játékon, van annyi minden fontosabb az életben, még akkor is ha szeretek kontrollerrel a kezemben focizni. -
K.J
senior tag
válasz
Jinxb1rd #1536 üzenetére
Teljesen megértem a kirohanást!
Már sokszor elhangzott, hogy ne szidjuk a játékot, ne terheljük negatív gondolatokkal a fórumtársakat.
De ez erről szól, lényegében a tapasztalatok megosztásáért létezik ez a topik (gondolom) tehát ez elkerülhetetlen.Csak annyit fűznék hozzá, hogy így működik a világ sajnos. Amíg pénzt adnak érte, nem foglalkoznak fejlesztésekkel, szinte felesleges ezen idegeskedni.
Osztom a fájdalmakat, de ez ilyen, ne gyötörd magad!
(Lelkiztem)
Szigma mínusz
-
Szigma70
addikt
válasz
Jinxb1rd #1488 üzenetére
Az nem jó hír
Nálam most jó volt este. Azért sztem lehet érezni, mikor ki van hazaiban, de semmi különös. Én ezekkel a gyenge csapatokkal kifejezetten élveztem a meccseket. Nem lehet eszetlenül rábaszkurálni a lövéseket, védekezni is kell, az, hogy már van aki Agueróval, meg Lacával jön ellenem, az ellen meg nincs mit tenni.
Más:
Nektek nincs olyan érzésetek, hogy mintha nagyobb lenne a pálya?
Nem fizikailag, hanem valahogy a térérzet nagyobb. Mintha több hely lenne a pályán, leginkább keresztbe. És az emberek közti távolság is mintha nagyobb lenne érzetre. Aztán lehet, csak a lassabb játékmenet miatt érzem így, de most ez így bejön eddig -
dracox
addikt
válasz
Jinxb1rd #1449 üzenetére
"sokkal jobb lett a játék, hogy a védekezés manuálisabb lett, sokkal nehezebb, de a támadás is valamennyire. Irreális helyzetekből már ritkán van gól.
Remélem hogy nem fognak hozzányúlni."Ezt te sem gondoltad komolyan az elmúlt évekből kiindulva.
2-3 patch és megoldják.
-
blasi0
csendes tag
válasz
Jinxb1rd #1287 üzenetére
Lerágott csont itt a közösségben, úgyhogy túlragozni se akarom, igazából a kihasználatlanság tart vissza. Haveri társaságban is inkább fps játékok mennek pc-n (EFT, BF stb.), egy játékért rányúlni egy konzolra, plusz játék, plusz az éves live (X esetén) már kérdéses (nekem legalább is). Két fő gond van a PC-vel, a nyomi csalók, meg a piac - mondjuk elég sarkalatos pontok
-
clizer
tag
válasz
Jinxb1rd #1285 üzenetére
Kipróbálom, ha már eladni nem tudom.
CAM lesz a posztja 2 csatár mögött, egyik Higuain (nyitásom volt, most minimál áron szórják, várok, hátha feljebb megy az ára hétvégére), másik Rebic. Aztán meglátjuk..
Szerintetek mikor érdemes bevásárolni kereskedés szempontjából, mikor mehetnek lejjeb kicsit az árak megjelenés előttig?
-
-
Edgar2621
őstag
válasz
Jinxb1rd #283 üzenetére
Nem játszottam soha PC-n Fifa-t csak az ősidőkben (értsd: online PVP előtt), de kizárólag rosszakat hallottam róla. Csalók, kis piac, nem megfelelő minőségű kapcsolat, problémák az OP rendszerrel/programokkal játék közben stb. Na ezek nagyon hiányoznának még nekem a Fifa egyébként is szembetűnő hibái mellé. Mondjuk úgy hogy rontana az élményen.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jinxb1rd #231 üzenetére
Hát meg univerzálissá kellene tenni a challengeket, gondolok arra, hogy undorító belekergetni az embert ilyen "nyerjél albán csapattal 6 div rivals meccset, nyerjél úgy, hogy nigériai játékos adja a gólpasszokat" ezek nekem nagyon nem adják. Annyi szabadságot meg kellene adni, hogy a saját bejáratott csapatomat, amivel szeretek is játszani ne kelljen félretennem a challengek miatt, hanem tudjam a rendes csapatommal megcsinálni azokat.
Sokkal jobban tetszene, ha olyasmik lennének, amiket nem úgy csinál meg az ember, hogy már a körmét rágja mikor a francba lesz már készen, hanem fun lenne a folyamat is. Pl. nem az lenne, hogy rúgjak 4 rivals gólt 46-os lábméretű marokkói négerrel, hanem annyi lenne, hogy nyerjek 10 rivals meccset legalább 2 gólkülönbésggel, vagy nyerjek úgy, hogy fejeltem legalább 1 gólt, vagy nyerjek úgy, hogy nem kapok gólt, szóval univerzálisan bármilyen kerettel megcsinálhatóra kellene ezeket változtatni, hogy belesimuljanak a mindennapi játékba, ne egy "plusz gond" legyen.
-
akooos
veterán
válasz
Jinxb1rd #143 üzenetére
Az Origin premier access kicsit más, mint a többi mód. Minden plusz tartalmat megkapsz, ha előfizetsz rá. Tavaly is így volt. Egyébként a premierben az ultimate verzió van.
A premier az egyetlen amivel jóval hamarabb lehet kezdeni teljes értékűen játszani. Úgyhogy erre nem vonatkozik az augusztus 20 szabály -
Bohus84
tag
válasz
Jinxb1rd #145 üzenetére
A "sima premium előfizetést" nem értem. Ez a legdrágább előfizetés(100 euró/év) az úgymond sima az ea acces abban nincs benne a fifa. Ha premier előfizető vagy vagy leszel akkor ugye nem tudod előrendelni a játékot mivel épp előfizetésed van ami elég. Tavaly is így volt, hogy a legdrágább előrendelői kiadást tartalmazta az előfizetés.
Hivatalos EA helpről:
"Members of Origin Access Premier don’t have to worry about pre-ordering our games. Just log in on the launch date for Premier and you’ll get full access to play." -
akooos
veterán
válasz
Jinxb1rd #138 üzenetére
Én mindig ezt csináltam, megtartottam mindenkit, csak a nagyon értékes lapokat adtam el. Van aki viszont mindent elad és SBC-ből is csak azt csinálja meg ami olcsóbban kijön, mint amennyi a kapott pack minimum értéke. Nekem jobban bejön, hogy nem kell vadászni minden sbc-hez drágán lapokat, hanem van 2000-2500 játékos a klubomban.
Mit értesz az untradeable pack tolás alatt? A játék elején minden pack jó, mert több sbc-t tudsz megcsinálni, ha több lapod van
-
MdewC
nagyúr
Topik összefoglalót illetve az első kommentemet (megjelenési dátumok) javaslom csekkolni és utána végig gondolni mit kérdeztem.
Lesz 10 órás trial, ami coin tesz a piacba. De lesz korai megjelenés is -3 nap, ahol még/már lehet olcsóbban vásárolni, mint a megjelenés napján.
Ennek tükrében kérdezem, hogy ki milyen befektetésekkel készül?
Gaborz: jhujjj
Ez fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest