Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacos
tag
Ez most a játék hibája vagy tényleg csak 7 idény a játékos mód?!
Elég érdekes dolgok történtek, aminek a végén -az idény végén- a gép hirtelen menedzser állást ajánlott fel...
Történt hogy épp a 7. idényemben voltam, mikor bazi nagy sérülést szenvedtem el. Már ez érdekes volt, mert addig semmi sérülés nem volt, most meg olyan szinten levágott a játék, hogy menedzser módban sem láttam ilyet! 7 hónapra!!! kidöntött a sorból.Ok, mondom akkor "ugorgyunk!"...A vezetőség ennek ellenére elégedett volt velem(sok gólpasszt adtam) és maradásra bírt. Jön az ajánlatokat mutató ablak és vmi menedzseri állásról pampog...teljesen nonszensz. 26éves volt a karakterem.
Nyilván tök reális hogy ha vki megsérül akkor az aktuális csapata kispadját ajánlják fel
Ha kiírná hogy vége karrieremnek ezért...blabla...vagy vmi hasonló akkor OK, de ez így most mi?!
Teljesen nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Filmgyűjtés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fujifilm X
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Trollok komolyan
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Battlefield 6
- PayPal
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest