- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
próbáld meg ezt őis sokáig küzdött vele és most rendesen működik neki
"Az ékezeteknek és a szóköznek vagy egyáltalán bármilyen karakternek a világon semmi köze semmihez.Van akinél bejött a módszer, és van akinek hiába alapból Angol a windows-a és mondjuk BAROM a felhasználóneve akkor se ment.Nem ott van a kutya elásva akinél nem megy.Persze ugyanakkor érthetetlen hogy egyeseknél meg miért jön be ez a módszer.Nálam pl nem jött be.Nálam akkor crash-elt a Game ha a fifaconfig-exe-ből akartam indítani.Eztán észrevettem hogy mindig csinált egy Fifa 12 mappát a dokumentumokba is.Azt letöröltem, és a sima Fifa exe-vel elindult.Persze 800*600ba, viszont ha breki módszerével átírtam a konfig fájlt akkor is tökéletesen futott immár 1280*1024be.
Szóval nálam a fifaconfig.exe generálta a crash-t.Hogy miért a jó isten sem tudja, de már nem is érdekel mert fut tökéletesen a játék, csak a sima exe-vel.De egy biztos, az ékezeteknek semmi köze semmihez "Egyébként állítólag nem elég a fiókot átnevezni újat kell létrehozni.
Én kipróbálnék egy nem origin-est is, hogy az megy-e illetve belenéznék az rna.ini-be hogy van beállítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V1 fekete ventillátor
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest