- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94 #23070 üzenetére
Csak egy meccsen próbáltam. Jól lő az már most látszik,csak a 90 pace ellenére én nem érzem olyan fürgének.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #23095 üzenetére
Úgyis ő lesz sajnos...
Amúgy most néztem, hogy ha eladnék kb. minden nagy játékost lenne 1,5-1,6 millióm adózás után. Az már egy CR7!
-
Aguinaga
őstag
A lövése papíron nem a legjobb, de néha lőtt akkora gólokat, hogy csak lestem.
Igen, mondjuk erőnlét a másik gond, rendszeresen cserélni kellett a 75. perc környékén.
-
aswyx
csendes tag
Ha jol latom, megint Salah a POTM:
http://www.skysports.com/football/news/11669/11323893/liverpools-mohamed-salah-named-pfa-player-of-the-month-for-marchSzerintetek spec Salah-n kivul mi kell meg bele?
-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek #23078 üzenetére
jó de ez mi már hogy "semmivel nem jobb"?
mi határoz meg egy játékost ha nem a statok? Most nem a véleményed vonom kétségbe, de ha ez így van az elég szomorú, mert ilyen alapon akkor teljesen felesleges a statokat nézni a játékosokon... Mindjárt ki is próbálom ennyi erővel Wilfried Bony-t mert nem lehet tudni, lehet a játék legjobb játékosa csak senki nem próbálta még ki..
Larrson amúgy tudom hogy baszó, ellenem mindig lő minimum egy mesterhármast driven shottal, de ha nem muszály nem költök 2X annyit egy rosszabb statokkal rendelkező játékosra.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Szigma70 #23086 üzenetére
Nekem megvan, kerek 100 meccset tettem bele, amikor visszatértem IF Allan-hoz.
A brazil nekem jobban bevált, valahogy robbanékonyabbnak érzem, és szerelésekben is jobban odaér. Az is igaz, hogy nem tettem rá shadow lapot, architect-tel használtam, ahogy megvettem.. (ez csak most tűnt fel)..
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #23087 üzenetére
ST lesz!
Legalábbis azt játszott a Metz ellen.
-
Szigma70
addikt
Bd 83-as Asamoah-t játszatta valaki? Olyan SIF Mooy, IF Fernandinho kategória lehet bal lábbal 4-es skillel.
-
sz_abika
addikt
Amúgy Luis Albertot miért nem értékeli a piac semmire? Próbálta valaki meccseken már? Egy engine lapos 93asra értékelt CAM 31000ért...nem semmi.
-
Digestive
veterán
Hát srácok nézegettem a TOTW előrejelzéseket. Lehet én most fogok tartani egy csomag nyitogatást és nem árok totsig!
Ha Lozano kap tényleg ST lapot az faint lesz nagyon!
-
Yodamest
veterán
Rashford nálam mindig is bevált a 79-es is és a 81-es is, így most lehet megvenném az IF lapját LF pozícióba. 86 Larssonra fájna még a fogam, de épp nézegettem futbinen, hogy Rashford lényegében még jobb is statokra mint Larsson, közben meg kevesebb mint feleannyiba kerül!
https://www.futbin.com/18/player/177/Henrik%20Larsson/
https://www.futbin.com/18/player/18257/Marcus%20Rashford/Nem?
-
A guru
addikt
Na végül a sima Agüerora esett a választásom, ő sem a legjobb, de ennyiért én úgy gondolom nincs jobb. Ez a baby Vieira....állat.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Szigma70 #23057 üzenetére
Nos, kipróbáltam éjjel, egy SB meccsen és két DKT: előzőn 4 gól, az utóbbiakon 1-1,
Nekem sokkal jobban fekszik, mint Crespo, meg tudom találni a labdával, és valami durca lövője van.
Amit itt ajánlottak, hogy tegyem bal ST-be, és kapás driven shot, azt még egyelőre nem tudtam tesztelni, de majd később. Sajnos éjjel nem sok mindenre volt időm, mert 5:30-ra jöttem dolgozni. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #23068 üzenetére
Twitchen streameli a WL-t, de mondta, hogy nem igazán jó így, mert nem tud teljesen a játékra koncentrálni. 34W lett most, ha jól emlékszem. Twitch: gabinhofifa
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy látom lassan beáll a BPL SBC ára is. Megjelenéskor 450k volt, most már 650k körül van...
-
Lori82
senior tag
Most ezt minek kellett?Nem értem ezeket,de tényleg. 7 hétig nem jön liga SBC erre 5 nap alatt kiszórják a maradék 2 nagy ligát .
Spanyolt befejeztem,belgát is ki tudtam rakni,PL-ben már csak 3 csapat van.Liverpool elég szopatos.
-
ShiberMonkey
senior tag
Életem egyik legjobb WL selejtezőjét nyomtam Első két meccs érdektelen volt (2 rage quit). Majd jött egy román srác akiről azt hittem Ovvy az mert a csapat a logo és a mez is 1:1ben copy volt. Így gondoltam lenyomom életem meccsét hátha elcsípem.Hát sajnos 15 perc után kiderült hogy nem Ő volt (közeli szabinál nem nyomta a szokásos kombót). De ügyes volt és csak 1:0ra vezettem majd egyenlített a végén Salaht beraktam és mester hármassal továbbléptem rajta.
A döntő meg egészen jó volt de kikaptam. 6 Ikon IFek és Fahrmannon egy silver boost. 3:2 oda de a sráccal utána beszélgettem és mondta hogy a játékom teljesen megölte az övét meg amúgy egész jó eredményei vannak WLben.
Ennyire tisztességes és jó selejtezőt max silver squados héten játszottam. Tényleg élmény volt most játszani.
Másfelől SIF Ryan Sessegnon eszméletlen jó LB nálam 29 meccs 7 gól 4 gólpassz. Valamint ez a kék Stones hihetetlen jó, mindig ott van ahol lennie kell és élmémy vele szerelni (habár lehetne kicsit jobb a fizikuma) a short passza 89 a long 79 és 4*wf így simán lehet vele építkezni már hátulról is,de előreívelésekhez is kíváló ha pressingel az ellen. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #23064 üzenetére
Nem hiszem, de árban egész jó.
Így meg kb 500K-ból meg tudom csinálni!
-
Digestive
veterán
Nálam ez a 85ös Rio tök jól teszi a dolgát. De lehet én is betolom Blanc sbcbe már csak pack miatt is!
Most a PL sbc miatt mondjuk úszkálok a packokban. Nem is tudom h bírom ki totsig h ne nyissam ki...
De Bruyne qrva jónak tűnik így 3 meccs után. Hunterrel tempó is van, a lövés meg 100%-ra ki van maxolva! Lehet mégse kell Gullit camba!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive #23038 üzenetére
Guru: nálam most 2 nap szünet, lyukas a védelem.
Nestat eladtam és Blanc sbc-t építgetem.
Ale a best lapom ever.
IF Neymar kedvenc ST lett.
Lozano kiváló kiegészítő.
Desailly szintén szuper CDM.
Petit is teszi a dolgát.
TIF Savic lett a fejelő és távlövő bajnok.
Chiello, Walker és Sandro pedig építő kövek.
Blanc az ikon sbc miatt jött képbe, de Nestahoz képest mindenben jobbnak tűnik. -
Tomenko
tag
A hétvégén WL-ben gold 3 és még 12 mérkőzés volt hátra de nem fejeztem be.Most játszottam először Icon játékosokkal a csapatban nevezetesen Hagi ( 89 ), Hernandez ( 87 ). Erőltetem a 4-4-1-1 felállást és egyre jobban tetszik.Hagi CF- zseniális a pali, nagyon jó helyezkedik,szédületes bombák és passzok.
Hernandez- jó jó de valami nem stimmel vele, talán a gyengébbik lába a probléma rengeteg helyzetet rontottam el bal lábas lövésekkel. Ma eladtam és vettem egy 85-ös Blanc kártyát nos Ő nagyot ütött a középpályán. Mindent elér,szerel,gólt lő nagyon jó vétel volt. Így nem igazán volt csatárom és gondoltam megcsinálom a Base icon sbc-t talán pottyan valami.Villant a kártya és Del Piero ( 87 ) sétált ki. Kényszerből beraktam ST pozícióba és messze lepipálta Hernandezt. Ezen felbátorodva nyomtam egy DIV1-es sorozatot és ha már elindultam meg is nyertem, először. Az utolsó két mérkőzést honfitársaink ellen játszottam, elég ügyesek voltak.
Összegzés: kapja be minden pro, óriási minőségi ugrás bizonyos lapok megléte főleg még ha egész nap nyüstölik ezt a szerencsétlen játékot.Most így néz ki a bajnokcsapat -
Clapaucius
tag
Kicsit próbálok változtatni a kövi WL-re..
Suarezről mik a tapasztalatok? Jobb ST-be menne.
Köszi -
thebigK
addikt
Lemondtam az icon projectrol, vettem egy balet meg egy neymart, csapatatalakitas is coming. sif luiz gustavo fasza, igaz?
-
dejvid8
őstag
Most nézem, sorozatban 17 Draft WIN-em van, tehát 17*4 győzelem egymás után.
Normális az, hogy semmi értelmeset nem nyitottam még belőle? eddigi legeslegnagyobb draftos nyitásom egy Griezmann volt, 90K, hurrá. Másnak meg dobálja az ikonokat, 90+ játékosokat, de legalább sűrűbben a 86+ játékosokat.. Nekem 4 győzelem után jó, ha visszaszerzem azt a 15K coint komolyan...Nagyon komolytalan ez a játék, persze, miért is lenne szerencsém akkor ha tudok játszani. (nyilván másnak is van ilyen " szerencséje " , de engem nagyon idegesít már...Ikonból is persze, hogy a hulladék CDM Riijkardot nyitom, nem valami normálisat...100K packból persze, hogy 82-es a legnagyobb... remélem TOTS időszakra tartogatja magát a szerencse)
-
akooos
veterán
RB Salzburg ezüst játékosok 3-4k körül mennek Xboxon. Tegyetek ki amitek van.
-
Stylerr
addikt
Nem tudok dönteni, hogy lecseréljem-e a 87-es CAM Sterlinget erre az SBC De Bruynere..
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem maradt még a 6 nagy, de kicsit drága lenne. Nem túl jó az ár-érték arány...
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #23046 üzenetére
igen, már megtaláltam
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #23042 üzenetére
nálam nincs
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #23042 üzenetére
Most döbbenek rá mennyi játékost elhasználtam a Crespo SBC-re.
Azpi, Vertonghen, Alder... -
kiserik
senior tag
Kösz-kösz srácok, akkor marad a kis mexikói.
Egyelőre ez a low-budget csapat, míg be nem üt egy crash, bár nem tudom mit fogok javítani rajta
(low-budget, mert Kante, Blanc, Larsson, Kolasinc untradeable
)
-
Kristof_94
nagyúr
Kint van a BPL és Belga liga sbc is!!! De Bruyne
-
Lori82
senior tag
Na áprilisig kellett várni az idei legnagyobb pontszámú(rating) játékosra.A Barcelonáért kapott csomagban lapult.Értékben a 88-as Pogba jobb volt másfél hónapja,de ő a legnagyobb pontszámú a 18-ban.Ömlött a szar folyamatosan a La Ligas sbck-ből egy Robbent leszámítva szinte csak fostalicskák jöttek,de végre van egy kis szerencsém. Stílszerűen utána nyitottam egy jumbo premium gold pakkot és a legjobb játékos non-rare 78-as
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg csütörtökön jöhet Pelé, ugyanis az SB részlegen a kiemelt csapatban benne van!
-
Kristof_94
nagyúr
-
peetie1
aktív tag
válasz
Yodamest #23006 üzenetére
Igen, a kereskedesben nagy lóvé van. Pláne ha sikerül ráérezni 1-2 jó boltra. Persze ebbe is ugyanúgy bele kell tenni az időt, mint a játékba. Az ikon sbct se mindegy mikor csinálod meg. Most pl nem éri már meg, mikor minden 84es ára az egekben van. De amikor 3500ert lehetett 84est meg 1200ért 83ast venni...érted.
A 88as Icardi biznisz is most kezd beérni, már 65ért is vitték, amit 40-50kozott vettem. Kár hogy sokat eladtam hamarabb mikor kellett lóvé másra 🙂
-
A guru
addikt
Teszt indul!
[kép]
-
sz_abika
addikt
válasz
ShiberMonkey #23026 üzenetére
Nekem volt Vili, sehol sincs, Lozano sokkal jobban adta.
-
MdewC
nagyúr
RW BD CR
RW TOTS Messi
RW SIF LozanoEz s sorrend ha mennek ST-be.
Ecsetelni nem kell, hogy ár-értékben ki a legjobb?
-
nyervi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #23020 üzenetére
hiszek neked
csak nekem basszus 11 ilyen rózsaszín téboly kéne Luka-hoz
-
kiserik
senior tag
Srácok! RM/RW/RF pozíciók közül ki a legjobb csatár? Most SIF Lozano van.
-
ShiberMonkey
senior tag
Én már beleuntam az UTbe kb 5 perc és tudod is a végét a meccsnek de úgy hogy eltudod mondani hogy 2:0 oda de megfordítod 3:2-re vagy 2:0 de kikapsz. Egyszer gyors a gameplay egyszer meg SIF Wilson nem bír átvenni egy labdát. Amikor belassulnak a passzok (még kimondani is vicc ) akkor tudom hogy jön a bukó egyszerűen érezni lehet hogy Te 0,75-es sebességen mozogsz az ellen meg 1-en. (Talán ez a legjobb hogy leírjam mi történik amikor Oxlade először Rooneyt utána SIF Wilsont szereli.) Ezellen a gagyi keretemmel (500K) nem tudok és nem is akarok mit kezdeni mert ilyenért nem fogok prime ikonokat venni. Ha egy tempó lenne a játékban akkor oké lenne mert vennék ikonokat hogy jobb legyek,de így ? Egyszerűen felfogni nem tudom milyen gyors a gameplay egyszer meg mint nyáron a pad aljáról leolvadó rágógumi gurul a labda.Így meg ha már feladtam a passzolgatós stílust és rágyúrtam a pacere eléggé ellehetetleníti hogy nyerjek.
Amúgy az érdekes hogy Real Sociedaddal (4-4-2) DIV 1 ben eléggé jó tagokat verek el, kupában meg zsínorba kettőt behúzok de UT-ben egy épített kerettel alig-alig ment jobban mint egy 4-1-2-1-2 Sima BPL csapattal. Amúgy meg olyan poén gólokat kapok néha hogy kiég az agyam mellbelövik IF Perrint és bepattan róla. Volt amikor kifelé akartam fejelni és úgy bevágtam mint annak idején DuricaDe volt hogy véletlenül a belsős rúgás hellyett az emelőset nyomtam és a kapusa bemozizta a gólt.
Remélem jön egy patch ami vagy jobban tönkreteszi (negatív x negatív=pozitív) Vagy az EA fórumon és youtubeon kialakúlt nemtetszés teret nyer és az utolsó 4-5 hónapba agyonjátszuk magunkat mert annyira klassz lesz -
dudu5130
őstag
Na mondom lejátszok a DKT elődöntőt. 7 prime icon, piros 87es Son, TOTY De Gea, POTM Salah és cb Walker. Mondom fasza. nagy labda birtoklási fölény 4-2re kikaptam. Nagyon nehéz volt lövő helyzetet kialakítani, ő meg Salah flikk flakk és gól. De röhej, hogy nekem 87es Firmino a legjobb játékosom erre bedob egy 90-es lapokkal teletűzdelt csapatot.
-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70 #23013 üzenetére
Na érdekes én ugye a másik oldalt képviselem (nem szándékosan), így tudok arról nyilatkozni. Azt mondjuk nem értem miért nem kapok 6/3X ilyen hozzám hasonló ellenfeleket, én állandóan Ronaldo, Messi, Maradona, Pelé, Larsson és társaikat kapom, na mond1.
Meg ezek mókolnak is bőszen a ratingjükkel, mert csak 88-100 közötti játékosuk van és a team rating meg 83... vicc
nyilván tele a cserepad ilyen 40-es bronzokkal... habár nem tudom hogy rating alapján párosít-e ellenfelet vagy csak jobban futnak a játékosok ha kisebb a rating, ez még nem egyértelmű számomra.
Na de a lényeg, hogy szerintem ne gondod, hogy azért mert egy csapat rare gold azért nyer... én kimondottan érzem a meccseken, hogy hátrányban vagyok egész egyszerűen az erőkülönbség miatt... Ellenfélnél De Gea egyszerűen minden ziccert kifog, Rio Ferdinand mindenhová odaér, egy frissen becserélt Martial nem tudja lefutni a 70. percben.... Larsson olyan pali, hogy ellene pl. még soha nem nyertem meccset... amikor ott volt az ellenfél csapatában mindig vesztettem, nem tudom kezelni egyszerűen... mint a rakéta ott terem a 16-osnál és driven shottal all day every day betalál... nem tudok olyan gyorsan leváltani a másik védőre, mire ő ellövi a labdát..
Szóval szenvedek én is rendesen, nem a kiscsapatokat kell ilyenkor szidni, egész egyszerűen vannak ilyen meccsek, minden szinten bárki ellen, csak nyilván ha nálad egy Del Piero hagy ki egy helyzetet az bosszantóbb mintha egy Martial hagyná ki, mert eleve nagyobbak az elvárások.
-
nyervi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #23017 üzenetére
de annyi nem lesz 2 hét alatt vagy mennyi idő van rá
meg azt amúgy se tudom megnyerni
bíztam benne az 1. után, hogy lesznek sbc-k
-
nyervi
aktív tag
valaki tudja hogy lehet majd ezeket a rózsaszín kártyákat begyűjtögetni? eddig volt rá 1 sbc, egy heti feladat meg talán DTK. de ilyen lendülettel sosem lesz 11, pedig kéne nekem az a Modric
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #23011 üzenetére
Egy este 5-6 szezon meccsből minimum 3 ilyen van.
És tuti nem coin hiány, mert azt nem hiszem el. Nem, direkt.
De nem ez a baj, hanem, hogy ilyenkor az enyémek lebutulnak,
nála meg áthatolhatatlan fal a középpálya. Tudom, jó játékosok azok egyébként, de könyörgöm, 10 ből 10x ne szereljen már tökéletesen, mert agyvérzést kapok.
Meg 5 lövésből 5 gól, 5 Dab, és végignézünk mindent 5x.
De hagyjuk, mert jön a"ne sírjál már " brigád@Aguinaga
Ugyan ez a dilemmám. Én 87-es Hernandezt néztem, no meg Shevit
-
Aguinaga
őstag
Nos, kipróbáltam a 87-es Crespo-t (nem akartam bukni az eladhatatlan SBC-n, így megvettem a piacon)
Szerintem a L/H workrate miatt nekem abszolút nem jött be.. elhiszem, hogy pl. egy csatáros rendszerben target man-ként jó lehet, de nálam csőd volt.. 3 meccs, 1 gól, jó, mondjuk gólpassza volt pár.
A másik a stamina,, meccs utolsó negyedére eléggé kitikkadt, 100-as állapotról indulva a meccsen... ez nekem gáz.Most próbálom eladni (szerencsére PC-hez képest olcsón, 407k-ért vettem), talán nem bukok rajta.
A kérdés: ikon csatárok közül ki lenne a következő, akit érdemes kipróbálni? Néztem 88-as Sevcsenkót, néztem 88-as Kluivertet, néztem 89-es Van Bastent. Mindegyik elhozható ilyen árban PC-n. De persze mindnek van valami difije, néhol a stamina, néhol a workrate vág alá, Kluivert meg konkrétan nem nagyon tud lőni papíron
Javallat? Ellenjavallat? Álljak át 4-3-2-1-re? (Most 4-1-2-1-2 (2) a felállás ezer éve)
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #23008 üzenetére
Igen, ez is opcio, szoktam így is játszani.
Mondjuk Rooneynak egy előnye van, hogy ha átállok meccs közben 4231-re, akkor tökéletes RAM.Nem tudom, Jezus mostanában eltűnik. Aguero meg Del P. Hozza amit lehet.
A legnagyobb gondom a nif csapatok ellen van. És ha ez egybeesik a 433/4 el, akkor végem.Pld ilyenek
-
sz_abika
addikt
Egy TOTS De Gea 1 milla? Az nagyon jól hangzik - gyakorlatilag driven shottal verhetetlennek hat. A másik ilyen az Fahrmann
-
Yodamest
veterán
Na eheti WL 40/19 winnel zárult, már rég toltam ennyit a fifát mint most. Így gold 3 lett a vége, de azt azért tegyük hozzá hogy ez egy rare gold kb 100K-s BPL csapattal sikerült így, ellenfeleim meg 90%-ban full ICON vagy 4-5 ICON gárdák voltak...
Egyébként nem is értem ezt, hogy van mindenkinek ennyi zsetonja, meg ilyen játékosai.... kicsit különcnek érzem magam, de tényleg már nekem kezd kellemetlen lenni, hogy csak én nem engedhetek meg magamnak ilyen játékosokat...
Mindenki ennyire nyomja a kereskedést vagy mi van?
SBC-ket nézegettem mert azokért ugye lehet ICON játékost kapni ha végigcsinálod, de hát számolgattam és több lóvém rámenne mint amennyim összesen van.
Szóval ezt a részét nem értem, tudom hogy bennem lehet a hiba, de nem tudom mit csinálok rosszul. Redditet is olvasgattam már ezzel kapcsolatban és ott is azt írják, hogy aki nem nyitogatja el pakkokra a pénzét annak már a megjelenést követő 3. hónapban tele lehet ICON kártyákkal a csapata... hát én ezt cáfolom, mert nem nyitok coinból pakkokat és rendszeresen játszok, mégsem jutok lényegesen előrébb pénzügyileg. Most van ha mindenkit eladok kb 500K-m ez a full vagyonomUI: ősszel még PC-n csapattam, később álltam át PS-re szóval ha azt vesszük PC-n is összeharácsoltam kb 300-400K-t, szóval lehetne már 800K-m is, de ezzel együtt sem valami sok...
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #23001 üzenetére
Persze, mindenki 10-en indul. Nálam ez alap.
Ezért nem jutok elöbbre@Sanyka
Ha használsz training lapokat, vagy az edzők a szerződésszámokat növelik -
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, ezek a staff tagok mire jók, miként lehet aktiválni a képességeiket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vallás
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest