Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Na pl Özil az akit egy csapatba sem tennék be

egyébként kár ezen vitázni. Ok Messi tényleg jó in game, de az is igaz, hogy egy Vela vagy Feghouli is helyettesíti a legtöbb funkcióban.
Az a baj, hogy én is beleestem ebbe a hibába hogy minnél magasabb ratinget hozzak össze a csapatban és ez a Bundes teamen kívül sehol nem volt kifizetődő.
Pl. RW-be nekem olyan kell aki pace és shoot-ban erős, mert gyakran török be szélről és verem kapura, de valakinél inkább a dribbling kell mert betekereg vele oldalról. És Messi vag CR olyan aki képes mind a kettő játékost kiszolgálni, de ha én csak elfutok és kapura lövök akkor elég nekem a Vela is pl

tehát én tudom, hogy Vela ott van ahol 50ből 48 szor és ez elég ahhoz hogy kiismerjem mire képes.BPL csapatomban így váltogatom pl Williant, Oxlade-et és Walcott-ot. Ha üres a jobb szél akkor bemegy walcott mert tudom hogy el tudok futni, ha mély a védekezés beáll Willian mert vele tudok távolról lőni, ha gyömöszölni kell akkor meg oxlade jön akivel meg lehet tekeregni. tehát nekem 3 játékosom van egy posztra akik összértéke kb 10 ezer, de felismerem mikor kire van szükség, míg egy Messi 500K és állandó kezdő lehet. Ez a különbség. De megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest