- Plazma TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Bakker!

Na, mondom az első free draft tokenemet mondom mégis csak offline kezdem, nem megyek élből szárazon ... jó lesz mondom a WC szint, biztos ami biztos, legyen meg tutira az első draft győzelem, ráérek még legendáskodni
meg ultiméteskedni... 
AHHA...
A 60. perctől imádkoztam, hogy csak tizenegyesekkel ne kelljen kiesnem, mert a gép az durván tolta a cuccot.IF Ronaldo megbukott,
két kapufa, kapusa 17-et védett, 9,7-es osztályzat, szögletnél két Koszcsielnyííí olló, hát azt nem tud, majd a végén I-B-A-R-B-O FEJESS!!!

Ő mentett meg a tiziktől a végén. Nem tudom, hogy ez az első meccs okozta sokk, de az tuti, hogy "van tétje" a draft fílingnek, főleg így elsőre, szóval higgadt fejjel kell tolni...
Pláne, hogy WC szint és nem is nehéz, de mégis szívatós volt.Remélem nem ilyen meccseim lesznek. Első benyomásra a sima passzok erősebbek, a lövések erőtlenebbek, de majd jelkezem pontos válaszokkal, csak még tapasztalnom kell.
A SAJÁT TAKTIKÁT (custom tactics) egyszer offline elmentette, annyi volt a dolgom, hogy a draft meccs előtt átállítottam defaultról --> customra és ott is volt az elmentett...

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg ultiméteskedni...
A 60. perctől imádkoztam, hogy csak tizenegyesekkel ne kelljen kiesnem, mert a gép az durván tolta a cuccot.

Pláne, hogy WC szint és nem is nehéz, de mégis szívatós volt.