Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Bakker!

Na, mondom az első free draft tokenemet mondom mégis csak offline kezdem, nem megyek élből szárazon ... jó lesz mondom a WC szint, biztos ami biztos, legyen meg tutira az első draft győzelem, ráérek még legendáskodni
meg ultiméteskedni... 
AHHA...
A 60. perctől imádkoztam, hogy csak tizenegyesekkel ne kelljen kiesnem, mert a gép az durván tolta a cuccot.IF Ronaldo megbukott,
két kapufa, kapusa 17-et védett, 9,7-es osztályzat, szögletnél két Koszcsielnyííí olló, hát azt nem tud, majd a végén I-B-A-R-B-O FEJESS!!!

Ő mentett meg a tiziktől a végén. Nem tudom, hogy ez az első meccs okozta sokk, de az tuti, hogy "van tétje" a draft fílingnek, főleg így elsőre, szóval higgadt fejjel kell tolni...
Pláne, hogy WC szint és nem is nehéz, de mégis szívatós volt.Remélem nem ilyen meccseim lesznek. Első benyomásra a sima passzok erősebbek, a lövések erőtlenebbek, de majd jelkezem pontos válaszokkal, csak még tapasztalnom kell.
A SAJÁT TAKTIKÁT (custom tactics) egyszer offline elmentette, annyi volt a dolgom, hogy a draft meccs előtt átállítottam defaultról --> customra és ott is volt az elmentett...

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg ultiméteskedni...
A 60. perctől imádkoztam, hogy csak tizenegyesekkel ne kelljen kiesnem, mert a gép az durván tolta a cuccot.

Pláne, hogy WC szint és nem is nehéz, de mégis szívatós volt.