Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis ötlet. Bár nem tudom, X360-as játékosok is vannak-e erre, vagy csak PC inkább.
Arról van szó, hogy Fifa0-ben elég nagy játékos voltam, LIVE-on folyamatosan jó eredményeim voltak.
Most megszereztem a 09-et és egszerűennem bírok az ellenfelekkel.
A régi mozdulatok, mozdulatosorok nem karnak működni, hiába sprintelek, rendszeresen lefut az ellnfél, ha nekem sikerü kiugrani, akkor is lefut és megszerzi a labát.
Sokszor csak eszevezett passzolással sikerül előreferekedni magam félppályáról.
Egyébként maad az ellenfél játékának megölése.Ha nagy nehezen a kapu elé verekszem magma, mire elnyomom az otpimális lövéshez szükséges gombokat, már bele is futottam a kapusba.
Tudom,hogy gyakorlás kérdése, meg olvasgasam a kiskönyvet a mozdulatokkal, de főleg egy normális térningmód hányzik, rendes kameraállással, felülnézetből.
Régebben volt ilyen, beállítottam,hogy az ellenfélnek max. 1 játékosa legyen, vagy cska egy kapus, így leglaább a beadásokat, szögleteket, passzolásokat be tudtam gyakorolni. Most meg csak ez a tps nézetes aréna mód van gyakorlásra, ha jól látom.(pedig van, akiknek megy ez keményen: Fifa trick
De nem hiszme el,hogy vagy 20 ellenfélből nincs senki, aki velem egyenrangúan béna lenne)
Digit paddal se lehet sehogy sem irányítani, csak a kis analóg karokkal? (talán az is könnyebb lenne).
Köszi bármit!

Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs