Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A híradástechnika furcsaságai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
akom
őstag
Na srácok kicseréltettem tegnap a modemet.
(Elmeséltem a dolgot azt mondtak virus van a gépemen hulye vagyok hozzá router rossz végulis a szokásos fiber mentalitás..) Erre kaptam egy másik szinte ugyan olyan modemet (Terayon)
Csávesz mondta hogy kb 30 perc még a modem felismeri a dolgokat és kapom a sávszélt.
Hazajövök rádurrantom rákapcsolom az áramot. Mondom várok vele fél orát had kapizsgája a dolgot.
Fél ora utan bekapcsolom a gépet net van na mondom faka.
De éreztem hogy lassan tölti be az oldalakat na mondom faka router ki biztos ez a gond...
Le a router rá simán. Ugyanugy Letöltés 8k/s Feltöltés 8k/s. MAX
Na mondom az faka... (probaltam azt is hogy a modembol kihuzom az aramot majd vissza de semmi változás)
Utolso dolog megnezem a jelszintet meg hasonló a modembe és ekkor lettem valamire figyelmes. [link]
Downstream Upstream 64000 ....
Multkor még a Downstream 3000000 volt. Gondolom ez lehet a gond. Elfelejtették volna ennek a modemnak a sávszélességemet megadni ?
Hétvége van szóval USZI nincs nemtudok mit csinalni...
De azért kicsit bánt engem hogy már 4 éve vagyok előfizető és sajna eddig az összes problémám megoldása döcögős volt, pedig én egy joindulato ember vagyok aki amibe tud segít, és probálok odafigyelni hogy ne az én hibám miatt tartsam fel a szolgáltatót.
Na mind1..
Remélem majd jövőhéten csak pozitív dolgokkal tudok beszámolni.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs