Aktív témák

• PEPE85

senior tag

Hello mindenki, újra itt vagyok, régen írtam már, mert mostanában itthon mini csomagot használtam, keveset is voltam itthon és ugye ilyen minimális sebességet csak úgy lehet nem teljesíteni, ha nem megy az egész net, de egyenlőre még döcög. Namármost kedves fórumozók, ez az új ''akció'' erősen valami sávszélességemelést feltételez ami ugye jelen esetben kivitelezhetetlen, ha megnézzük a bix grafikonokat [link] (hosszú órákon keresztül 100%-os kihasználtság), mert borítékolható, hogy behal az egész rendszer. A másik dolog pedig, hogy akiknél elérhetőek a KIT díjcsomagok ott rentgetegen váltanak KIT Family-re ami 256-os net helyett 512-öt ad ami kétszer akkora sávszélesség szóval mégjobban le lesz terhelve a fiber, én kb 3 hete rendeltem meg a csomagváltást (egy modemcsere kellene csak, de még ez is hetek, mi lesz itt). Ha esetleg vesznek még egy Gigabit (ami nem egy nagy összeg vagy forgalom után fizetnek?, nah ezt nem tudom) az még édes kevés, mert az eszközöket is cserélni kéne ami nem két Ft(nem vagyok tisztában az összegekkel, de milliós összegekről van szó).

[Szerkesztve]

Aktív témák