- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
egle
tag
Figyelj, az hogy papíron van egy 1mbyte/s net, és ez a valóságban napközben jobb esetben eléri a 50-60 kbyte/s sebességet, az enyhén szólva is szánalmas. Arról nem is beszélve hogy telefonon elérhetetlenek, e-mail szintén. Bazze mintha a seholsincs kft. vagy a sosemvolt zRt. valamelyik soha nem létező tagját akarná elérni az ember. Fellini sem rendezhetne jobbat, felháborító de komolyan.
-
shabbarulez
őstag
Ha megnézed a kapcsolódó hozzászólást, akkor láthatod hogy én nem fibernetre-re írtam az ÁSZF-et, hanem akorábbi Rubicom Ceglédi LAN-os szolgáltatás megjelenéssel kapcsolatban. ÁSZ-et itt találsz: [link] Töltsd inkább az októberit, mert a szeptemberi hibásan van linkelve, de kézzel könnyen kijavítható értelemszerűen a dátumot javítva.
-
Kapitány
tag
vesznek még egy Gigabit (ami nem egy nagy összeg vagy forgalom után fizetnek?, nah ezt nem tudom) az még édes kevés, mert az eszközöket is cserélni kéne ami nem két Ft(nem vagyok tisztában az összegekkel, de milliós összegekről van szó).
Ezt mi alapján gondolod? v. tudod?
Hidd el, dolgozunk rajta!
K -
_calogero
tag
Bele lehet, de nem ismerek minden részletet, így nem teszem!
Lehet, hogy 10 éves török kisgyerekek most kalapálják, hajlítgatják, aztán nem bírnak a hatalmas magyar megrendeléssel!
A készülék egyébként marhára tetszik, de most nagyon nincs időm részletes beszámolót írni! Pár napot még kérek...
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest