Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Meg lehet tenni ugyanezt nem csak műanyaggal, hanem fával is?
Azaz lefújni alapozóval, utána ''rendes'' festékkel?
(van itt egy rozzant asztal, amit lehet hogy ki kéne dobni, de már annyi munkát öltem bele, hogy mégse. Próbálom használható állapotba hozni, utána pedig eredetileg lakkozni akartam színtelen lakkal, de ahogy az előző rétegeket csiszoltam le, láttam hogy van egy csomó hely amit javítani kell. Neki is estem volna pl. Uverapiddal, de ahogy a régi epokittet vakargattam ki, láttam hogy sokkal több foltoznivaló van rajta, mintsem jól nézne ki utána színtelenre lakkozva...
Tényleg, ilyesmire Epokitt, Uverapid, ilyesmi jó szerintetek? Vagy valami mást ajánlanátok?)
Azt a Maestro nevű spray-s akrilfestéket ill. alapozót néztem ki. Még nem vettem meg. Mi a véleményetek...?
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest