Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Dejó ez a topik, megemlékezek én is picit.
S3 Trio, vagy ehhez hasonló, pontosan nem emlékszem
Voodoo 3 2000 - OEM, zacskós, programok amik ismerték a Glide-ot, azon hasított
ASUS Geforce 2 Ti - Imádtam, a pici ventilátor idővel lehalt róla, cserélni kellett.
Sapphire 9800SE - Nem ment a 8 pipeline unlock, így nem szerettem, hamar meg is váltam tőle
Club3D 6600GT AGP - Imádtam, bár hűtése nagyon gyenge volt, kapott Zalman VF700-at
Sapphire HD4850 - Brutális teljesítmény, hűtése hulladék, Accelero Twin Turbo-t kapott. Driverek miatt utolsó évében nem szerettem.
ASUS GTX 460 - Komoly teljesítmény és tuning potenciál (Crysis maxon + 4x AA meg se kottyan neki), hűtése jó és csendes, picit mintha rezonálna néha. Jól néz ki + van benne anyag, szeretem
Adreno 200 - Fut rajta a Fruit ninja és a Raging Thunder 2, fuck yeah. -
Recon666
Közösségépítő
Voodoo 2 12MB: Hibátlan volt, eladtam. \~1999\
Riva TNT2 16 MB: Hibátlan volt, beszámolták másik gép vásárlásakor. \2001\
Geforce 2 MX440 64MB: Hibátlan volt, eladtam. \2002\
Ati Radeon 9600 128 Mb (Connect 3d): Elszállt, memóriahiba. \2004\
Ati Radeon 9600 Pro 256 MB (Gexcube): Jó volt, bár sajnos butított változat, eladtam \2004\
Geforce 7600 GS agp (Asus): Szintén butított volt, eladtam. \2006\
Geforce 8600 GT (valami noname márka volt): Jól ment, eladtam. \2007\
Geforce 9800 GT (Galaxy): Jó volt, bár a hűtése elég sovány volt. Ha jól tudom ma is üzemel. \2008\
Geforce GTX 470 OC Sli (Gigabyte: Jelenleg ez van 2 db, hibátlanok. \2010\2011\
-
SüdiLaller
aktív tag
S3 trio 4MB 3évig működött, műhely falra felszögelve.
ATI 9250 1 évet múködött villámcsapás végzett vele(meg az egész géppel (talán még ma is menne?)
ATI Radeon 9550 4 hónapot használtam+ az előző tulaj. utána elajándékoztam géppel együtt, szvsz még ma is megy egy múhelyben mint mjúzik center
ATI x550 PCIEXp.256MB 4 évet ment, emberi mulasztás végzett vele. (sógornak ajándékoztam, sógor "hozzáértő" barátja próbálta behelyezni a gépbe..meggyőződésem hogy áram alatt.még ma is menne szvsz. )
ASUS 8600GT 512 passzív. használtan vettem itt,eladva tudtommal még ma is megy.
palit 9800GT 1 GB green edition, használtan vettem, ment 5 hónapot, harc közben esett el (bfbc2)
AMD Radeon HD4650 512MB használtan vettem ment 6 hónapot, majd eladtam a következő karim vétele miatt.
mostani kari ^^ AMD HD 5770 1GB azóta is izzasztom! (5 hónapja)ui: a commodore 64 és +4 nem tudom milyen vga-t használt, de még ma is be lehet kapcsolni őket
-
HolloW
senior tag
S3 Trio3D
Gefore 2 MX 440 64Mb
GeForce FX5200 128Mb
Ati Radeon 9800 Pro 128 Mb
Geforce 8800 GTS 320Mb
Geforce GTX 560Ti 1024MbEgyedül a 9800-al voltak gondok, használtam vettem eBay-en és hát mikor kicsit intenzívebb dolgokat kellett csinálnia akkor elkezdett furcsa anomáliákat gyártani, szar volt a hűtése... Lehet az S3 Trio3D előtt is volt valamim de már nem emlékszem...
-
Turbolada II
őstag
Elromlott: Sapphire HD5850Xtreme
Savage2000Működik/működött:
nemtudommilyenmárkájú/nememléxem: Trident, S3Trio, Virge, Savage4
Manli Geforce MX-200
Inno3d MX 400
Abit Siluro MX 440
Inno3d Ti 4200
Sappire/HIS Radeon 9000
MSI 8600GT
Sapphire 9550
Sapphire 9600XT
Club3d 9500@9700
Gainward HD4850
Sapphire HD 6850 ToxicA legtöbb kártyámat mondjuk időben eladtam, a Club3d 9500 viszont most is megvan.
-
Tibl
tag
Még 9800 gtx+ om volt. Széped toltam az mw2 öt, mikor gondolt eggyet és elolvadt.
Csak azt bánom,hogy nem fotoztam le. Csunya egy látvány volt az tuti.
-
dark_hmz
tag
Connect3D Radeon 9600XT (2004) - egy darabig alapfeszültségen húzva (GPU+RAM), aztán később voltmodoltam is a kártyát + a GPU-ra egy régi Pentium I hűtő került - Mai napig használatban van és hibátlanul működik valahol valakinél
Galaxy 7600 GS AGP (2007) - Megvétel óta húzva van (GPU 400->560, memória nem tudom mennyin megy) - Mai napig használom a másik gépemben, semmi gond nem volt vele eddig
Sapphire HD5830 Xtreme (2011) - Megvétel óta húzva van (960/1250) - Egyszer volt vele kis gond, por vagy kontakthiba miatt. Takarítás rendberakta és azóta semmi baj nem volt vele.
-
SilveRado
tag
Nekem jelenleg egy 8600Gt hibásodott meg. El szált egy kondi megjavítottam. Majd egy idő után nem kapcsolt be. csíkozott. Go Sütőbe. Megjavult 3 hétig faja is volt. Majd utána levettem a frekit mert megint kezdett csíkozni jó volt 2 hétig. Aztán megint csík na go vissza sütő közben msn eztem eltelt az idő és egy nagy pukkanásra riadtam fel a vga kész.
Most pedig van egy gts250 1GB Oc ez remekül megy. semmi gond nincs még vele -
Trevi
tag
Jah és egy MSI 4670 1gb
-
Trevi
tag
Ami meghalt nálam Sapphire radeon 3870x2 512mb-os változat!Túl melegedet a GPU és ez lett a halála szemetelt a kép!Elcseréltem egy működő Abit Fx5700 Siluro 256 mb-os kártyára ezt mai napig is használom F.E.A.R játékra és COD2-re!
Nvidiából egy Inno3D Geforce MX 440 64mb-os kártya, oda adtam egy számítógép bolti emberkének aki hazavágta teljesen és pénz se lett belőle
Amúgy a mx 440 az úgy került hozzám hogy beszámoltak egy Hercules 3D prophet kyro II 32mb-os kártyát!
Volt nálam ami működtek:
HIS X550 256mb
Asus 6600gt 128mb
ATi radeon 9200 128mb
Sapphire 3650 512mb
Nvidia Leadtek 7600gs -
kistihi81
csendes tag
Gigabyte 6600gt Heatpipe passzív hűtéssel,kép becsíkozódott már a bootolásnál is.
Xpertvision 6800GS nem ad képet. -
bazzze
csendes tag
msi Radeon hd 2600 pro 256 mb.
Misztikus hibálya van bootolásnál feketévé válik a képernyő azt itt meg is áll.
Ami még érdekes 10 indításból 1x jutok ide.
Ha nem ,,fagy" be a kari indításkor akkor minden ok. -
csucsbicep
nagyúr
Inno3D GeForce 2 MX400 64MB: 8 évig(nyolc!) szolgált hibátlanul.
Sapphire 4830 1GB & 512MB: Megbízható és hibátlan kártyák voltak.
Sapphire 4850 Vapor-X: A hűtése jó volt, de eléggé érzékeny...
Powercolor 4870 PCS+: Ref nyák és hangos hűtés, de iszonyat stabil.
Force3D 4770: Halk, tuningos, hűvös...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #581 üzenetére
Ehhez a listámhoz hozzá adnék egy új halott kártyát.
Egy Connect3D Radeon 9550 128/128-at. Sajnos nem bírta ki, amikor a monitor csatiját kétszer ki, és belecsatlakoztattam. A kártya tökéletesen működik addig amíg drivert fel nem telepítem. Utána el sem indul......
Egyelőre egy 9600 van helyette. Ez még jó.... -
k.geri19
tag
sziasztok remek kis forum ez.
nekem edig volt
3dfx voodoo 1 4mb 3d gyorsito
ezt követöen nehéz vissza emlékezni
nagy ugrás geforce 2 mx 400 asziszem 32megás
utána geforce 4 mx 400 64mb majd az mx440 underground 2 veleaz mx 400nemszerete valszeg nemtudta azt a shadereket
aztán ati x1650 512mb crysis minimumon
majd 9200ati se 128mb
majd 9550 128mb san andreas
ez után pedig már jöötek a ,,nagy ágyuk,,
6600gt nek vásárolt kari itt egy törzsgyökeres tagtol de eladásnál kiderült hogy ez sima 6600 ddr2es orajelel. szoval jo volt..
aztán 7600gt már vigan crysis eztem vele és némi far cry 2call of duty 5 p4 478 2,8ghz elvoltam vele
ezek mind agp
ezután jött a core 2es gépem
és:
3850 512mbelég jo volt
aztán
4650 512mb nemgondoltam volna hogy ddr2vel egész jol játszhato volt sok játékde a gta 4 nemszerete
aztán 8800gts 640mbezek a karik után nagyon brutális volt crysis szerete a max beálitásokat
igaz sose játszotam 1024es felbontás felett
aztán jött a i3as gépem 3870, 4850, 512mb osok
jelenleg 8800gt muzsikál elég szépena i3as proci kihajtja a maxot amit bir
és még vallami egyik kártyám se ment még az én használatom alatt tönkre és akiknek eladtam panasz sem volt
szoval én vagy szerencsés vagy szolid nem hajtotam szét a kártyáim
igy örülök hogy lesz nyoma a kártyáimnakfranko kis forum majd idösebb korba csak vissza kell lesni és ábrándozni
-
törölt tag
Itt az én listám:
S3 virge DX 4MB PCI: Ez a kari a Windows 98-cal felszerelt Celeron 366-os gépemben volt, 2D-ben jól tette a dolgát, de 3D-re képtelen volt. A géppel együtt eladtam.
S3 Savage4 32MB AGP: Ez a VGA legalább három évig volt nálam, egy Celeron 633-as gépben, Windows Millenniummal. Ez jó kis kártya volt, szerettem is. A géppel együtt eladtam ezt is. A tulaj szerint még mindig megvan és működik.
Visiontek Radeon 9200SE 128MB AGP: Ez egy passzív hűtéses videokártya volt, nem túl nagy erővel, de a mai napig is a legszebb képet adó videokártyám volt. Két évig volt nálam, egy ultracsöndes P4-es konfigban, eladtam a géppel együtt. Internetezős konfigként még a mai napig is jól megy.
ASUS EN 7300GS HTD 256MB PCI-E: A jelenlegi gépemben ez volt 2006 végén, amikor a gépet vettem. A régi kártyákhoz képest jó kis kártya volt ez, bár a mai szemmel nézve lassú, és a ventije is elég hangos volt. Kábé egy évig nyúztam, aztán eladtam.
Gigabyte GeForce 8400GS 256MB DDR2: Ezt a karit eredetileg csak átmeneti kariként használtam, de mivel a tulajdonosának végül nem kellett, ingyen nekem adta. Így ez a VGA még ma is megvan, bent valahol a szekrényben. Teljesen jó, vésztartaléknak megtartottam.
Leadtek WinFast 8500GT 256MB DDR3: Jó kis kártya volt, az GPU-ja a referencia 450MHz-es érték helyett 490-en működött gyárilag, bár ez nem tett túl sokat hozzá a teljesítményéhez. Ezzel még Crysis-oztam is, igaz 800x600-ban, low beállításon, de egész jól ment vele. Ezt végül eladtam.
Leadtek WinFast 8600GT 256MB DDR3: Ez a kártya már jó teljesítménnyel rendelkezett, szerettem is, de eszméletlenül hangos volt a hűtése. Húzni is jól lehetett, igaz ekkor az 50%-on forgó ventit 100%-ra kellett emelnem, ettől még hangosabb lett. Ezt a kártyát is eladtam, hibátlan állapotban.
Galaxy GeForce 9500GT 256MB DDR3: Ezen a kártyán óriási hűtő volt, és ennek megfelelően alig volt hallható a hangja. A teljesítményével meg voltam elégedve, és szinte egyáltalán nem melegedett. Még ma is megvan, nézik egymást a 8400GS-sel a szekrényben.
MSI Radeon HD4670 512MB DDR3: Most ez a kártya van a gépemben, nem is lenne érdemes újabbat venni, mert a procim így is gyenge hozzá, hiába 3.4 GHz-es. Ez a VGA kiválóan működik, nem hangos, jó nagy hűtés van rajta, nyáron sem melegszik túl. Amíg új gépet nem veszek, ennek a lecserélését nem tervezem.
-
simlisgumis
tag
Sziasztok! Nekem nem sok karim volt mert nem régen kezdtem,de csak kettő döglött meg eddig!
Ati 9800 pro még üzemel / X850XTX valahol még megy / 1950XTX eladva / 4870 x2 megdöglött / 5850 ebből kettő,egy halott egy eladva / 6870 eladva / 6970 eladva / 6990 ez van most / -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Itt egy lista. Sokszor volt olyan is, hogy erősebb kártyáról gyengébbre váltottam, szóval inkább maradnék a VGA-k "emelkedő sorrendjénél" (mellőzve az integrált megoldásokat), egyéb/ATi/professzionális/nVidia felosztásban. Azokat kihagyom, amiket csak egy teszt erejéig raktam gépbe. Lehet, hogy valami kimarad, de annyi kacatom volt már, mint égen a csillag.
Trident 9000 512 KByte ISA - az első saját VGA-m @ 1995 vége. Hibátlan volt. Ha még valahol pütyög, szerintem ma is az.
S3 Trio64 V2 1 MB/2 MB PCI - szintúgy hibátlan volt. Szerintem ezek a legstrapabíróbb VGA-k a föld kerekén. Tavaly előtt találtam 2 db-ot számítástechnikai hulladék közt. Isten se tudja, hány éve hánykolódtak a kupac mélyén, mondanom sem kell, hogy mennyire nem ideális körülmények közt. Hibátlan mindkettő. A 2MB-ossal működött a Counter Strike 1.6 software-es módban, ill. a 3ds MAX 9 software-renderje is(!). DivX-et is tudtam vele nézni. Remek PCI-os tesztkártyák. Office-hoz, netezni, régebbi DVD-filmek, *.avi-k megnézéséhez (megfelelő CPU mellett - ami szintén nem túl brutális) a mai napig használható alternatíva.
S3 Virge DX 4 MB PCI - kb. 1 évig (talán valamivel tovább) volt ilyenem, s emlékeim szerint tette a dolgát rendesen.
S3 Savage 4 16 MB AGP - ~2 éve találtam, szintén egy kupacban. A betegeskedő ventillátorát letördeltem róla (szó szerint), úgyhogy most passzív a kicsike. És azon túl, hogy irgalmatlanul ocsmány, működik a dolog.
Remek AGP-s tesztkártya.
Matrox G100 8 MB AGP - egy ~10 éve spejzban rohadó gépből került hozzám. Gépberakását követően pöccre indult, s színeinek élessége (bár csak max. 24 bit-en) meglepett. A TNT 2-t kenterbe veri képminőség szempontjából (sőt, néhány újabb terméket is). Gondolom, világosan kivehető, hogy hibátlan a mai napig.
3Dfx Voodoo2 Vulcan G 12 MB PCI - forrófejű volt, mint ahogy azt a neve is sugallja. Használtan vettem anno, több, mint 1,5 évig hibátlanul teljesített egy 8 MB-os integrált kari mellett, aztán eladtam. Nagyon szerettem.
Hercules 3D Prophet 4000XT 64 MB AGP - néhány napig volt csak nálam, beszámítottam egy számítógép házba. Nem volt vele semmi gond, úgyhogy eladtam. Új helyén még sokáig végezte, ami a dolga, aztán nem tudom, hogy mi történt vele. A mai napig bánom, hogy kiadtam a kezeim közül.
Sapphire Radeon 9200 (PRO) 128 MB DDR AGP - tartalék gépben volt jódarabig, aztán főgépben használtam bő 1,5 hónapot, majd eladtam. Új helyén is hibátlanul üzemelt ~4 hónapot, majd visszaszámítottam egy Gainward GeForce 6600-ba és ismét eladtam. Azóta is hibátlanul üzemel. KMPlayer + CoreAVC 2.0 Professional-lal bármilyen 720p-t lagmentesen vitt egy Celeron D 2.6 GHz és 512 MB DDR 400 RAM társaságában.
Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128 MB DDR AGP - nagyon szerettem ezt a karit. Olyan dolgokat is szépen vitt, amiket egyáltalán nem vártam tőle. Bő 1,5 év után eladtam, a mai napig hibátlanul teljesít (idén 7 éves).
Abit Radeon X600 128 MB GDDR3 PCI-E - ez ótvaros módon csapágyasan került hozzám (szakbarbár megbarmolta a hűtését). Néhány idegnyugtató és 2 órás szenvedés után sikerült orvosolni a problémát. 1 hónapig használtam gond nélkül, aztán komplett konfiguráció részeként továbbadtam.
Mtek Radeon X700 512 MB DDR2 PCI-E - azon kívül, hogy egy döglassú öszvér, a nálam töltött ~2 hónap alatt nem produkált hibát. Eladtam, aztán új helyén több, mint fél évig hibátlanul teljesített, mígnem újabb üzlet tárgyát nem képezte. Azóta nem tudok róla.
Sapphire Radeon X800 GTO2 256 MB GDDR3 PCI-E - kétszer is volt ilyen kártyám. Az egyik csak néhány napig, de a másik ~2 hónapig. Ez idő alatt soha semmi gond nem volt vele. Mindkettőt hibátlan állapotban továbbadtam.
Sapphire Radeon X1300 PRO 256 MB DDR2 AGP - kétszer is volt ilyen kártyám. Az első kb. 1 hónapig ment gond nélkül, aztán azt eladtam. A második jóval később, hibásként került hozzám. Egy kitakarítás és egy újrapasztázás segített a dolgon, kb. 3 hónapig üzemelt 24/7. Igazából elégedett voltam vele. Eladását követően azonban 2 nap múlva meghalt. Máig nem tisztázott, hogy valami user-hiba történt vagy a VGA magától szenderült jobb létre (vagy, hogy tényleg meghalt-e). Mindenesetre nálam remekül üzemelt (bár egy kicsit zajos volt).
Sapphire Radeon X1650 PRO 512 MB DDR2 AGP - 3-4 hónapig volt nálam a kari, ezidő alatt nem produkált hibát, így gond nélkül tovább tudtam adni. Azóta eltelt ~1,5 év, de tudtommal a mai napig rendesen működik.
Gecube Radeon X1950 PRO 512 MB GDDR3 PCI-E - Kb. 1 hónapig használtam. Zsír kis kari volt, Sapphire X1950 XTX közeli teljesítménnyel. Gond nem volt vele semmi, hibátlan állapotban továbbadtam.
Sapphire Radeon X1950 XTX 512 MB GDDR4 PCI-E - bika kis kártya volt. Nem sokáig használtam (előtte ment majd' 1 évet ismerős gépében - ő is használtan vette), aztán csak néhány napig volt nálam, majd továbbadtam. Nem volt vele semmi gond. Hozzátartozik a dologhoz, hogy egy Thermalright HR-03-as volt rajta hűtésnek.
Sapphire Radeon HD 2900 PRO 512 MB GDDR3 PCI-E - nagyon szerettem ezt a kártyát. Többször is volt ilyenem (a 256 bit-es verzió), általában néhány hónapos időintervallumokban és soha semmi gond nem volt velük. Erős GPU, remek gyári hűtés, alapból mindegyik biztonsággal megy XT órajelén (hiszen gyakorlatilag ugyanarról a kártyáról van szó). Mindegyiket hibátlanul továbbadtam. Még ma is vennék.
Sapphire Radeon HD 3850 512 MB GDDR3 AGP - majd' 3 hónapot töltött nálam ez a BIVALY kis kari. Végig hibátlan (non-stop) üzemelés, ill. (pozitív értelemben) meglepő teljesítmény jellemezte. AGP-re a legjobb alternatíva, éri a pénzt.
Sapphire Radeon HD 4670 512 MB GDDR3 PCI-E - hozzám is használtként került, aztán itt kb. 1 hónapig röfögött a PCI-E slot-ban. Ez idő alatt nem volt vele semmi gond sem. Aztán beszámítattam egy GeForce 9800 GTX-be.
ATi Radeon FireGL v7100 256 MB GDDR3 PCI-E - csak 3 napig volt nálam a kártya, ezidő alatt semmiféle hibát nem produkált.
PNY nVidia Quadro FX 1300 128 MB DDR PCI-E - ez is 3-4 hónapig volt gépben. Néhány driver-es gondtól eltekintve (Quake III Arena során) nem volt vele semmi hiba. Aztán elcseréltem egy Abit AW8-MAX alaplapra.
Palit(?) Riva TNT 2 16 MB Vanta AGP - a Voodoo2-t váltotta, alaplappal egyetemben. kb. 1,5-2 évig használtam a karit. Remekül is teljesített, aztán mai napig tisztázatlan körülmények között egyszercsak besült. Később szereztem egy másik ugyanilyet, az gond nélkül üzemelt 3-4 évig egy gépben (már oda is használtként került), aztán nálam sem produkált hibát hónapokig, így egy teljes konfig részeként továbbadtam.
Inno3D Tornado GeForce 2 MX 200 32 MB DDR AGP - évekig szolgált hibátlanul egy irodai gépben, aztán a nálam töltött ~4 hónap alatt sem produkált semmi hibát. Eladtam, tudtommal a mai napig jól szolgál.
Inno3D GeForce 2 MX 400 64 MB DDR AGP - hibátlan volt, több, mint 1 évig használtam, aztán eladtam. Hőn szeretett Radeon 9600-asom váltotta.
Inno3D GeForce FX 5200 128 MB DDR AGP - kb. 3 hónapig használtam ezt a passzív hűtéses verziót. Az egyik gépben csak 64 MB-osnak érzékelte a BIOS, a másikban 128 MB-osnak. Kifejezett hiba ezen kívül nem volt (hacsak az nem, hogy nem bírtam rávenni a két monitor szimultán meghajtására extended desktop-módban). Aztán a másik két FX-szel karöltve beszámítattam egy AGP-s HD 3850-be.
Inno3D Tornado GeForce FX 5600 256 MB DDR AGP - kb. 1 hónapig használtam. Gond nélkül futott, aztán váltotta az FX 5700.
Inno3D Tornado GeForce FX 5700 256 MB DDR AGP - megközelítőleg 3-4 hónapig használtam. Soha semmi gond nem volt vele, aztán beszámításra került.
Galaxy GeForce 7900 GS 256 MB GDDR3 PCI-E - mindössze 4-5 napig volt nálam, aztán anyagi nehézségek miatt eladtam. A nálam töltött idő alatt hibátlanul üzemelt.
Inno3D GeForce 7900 GS 256 MB GDDR3 PCI-E - jó fél évig nyúztam ezt a kártyát. A hűtését egy Arctic-Cooling Accelero S1 végezte, passzívban (!). Soha nem volt vele gond, aztán 1,5 éve eladtam. A mai napig pörög a kicsike.
Inno3D GeForce 8800 GT 512 MB GDDR3 PCI-E - Ezt a kártyát 3 hónapig használtam nagy megelégedéssel, aztán eladtam. 1,5 év elteltével visszavásároltam (ugyanattól a személytől) és még használtam kb. 1 hónapot, amikor valószínűleg a RAM-ok megadták magukat rajta ---> egy bizonyos hőfok elérése után szétesett, bekockásodott a kép és merevre fagyott. Ilyen hibás állapotban ment még 2 hónapot, netezni, filmezni, 2D-s játékokhoz teljesen használható volt. Azt hozzá kell tennem, hogy a második megvásárlást követően olyan gépben volt, ami 24/7 ment (és megy most is). Most egy barátomnál van pótkártyaként. Hogy javítható-e, az kérdéses. A hűtése viszont, annak ellenére, hogy jól néz ki, totálisan gagyi.
Galaxy GeForce 9800 GTX 512 MB GDDR3 PCI-E - nemrégiben került hozzám ez a kártya. Beépítést követően se kép, se hang, pedig a LED-je világított, a venti pörgött (sőt a Windows is beboot-olt, csak kép nem volt - egyszerűen nem kapcsolta be a monitort). Másik gépben csak minden második próbálkozásra adott képet. Az ok feltáratlan maradt, garanciában cserélték GTS 250-re.
Gigabyte GeForce GTS 250 1 GB GDDR3 PCI-E - Lassan 1 hete ez van. Eddig no problem (7x kopp).
Dióhéjban ennyi, de biztos kimaradt valami.
-
XCube
tag
Hmm... . Átfutva a topikot én egészen szerencsésnek mondhatom magam, eddig még csak két kártyám halt meg, sőt valójában csak egy, mert az első működött, csak nem megfelelően
.
Sapphire Radeon 8500 128MB DDR - Öt év után már pöttyözte a képernyőt, így visszavettem LE órajelekre.
Gainward Bliss 8800 Ultra - Három év után hajszál pontosan a garancia lejártának időpontjában megsült, lépcsőzetesen sávozódik a képe és újraindítja a gépet.
Utóbbit nagyon sajnálom, mert már komolyan kezdtem elhinni, hogy ez egyike lesz a kivételes daraboknak, amik nem pusztulnak el, erre tessék. Az meg, hogy a garancia pont akkor járt le rendesen feldühített
.
Lassan két éve HD 5870 -em van, ami szerencsére nem haldoklik és nem is hibás, ám pár nappal a beüzemelése után elkezdett darálni a ventije
. Szerencsére egy kis mozgatás helyrehozta
.
-
Skeleton01
aktív tag
Inno3D GeForce4 MX440 - egykor ez is elég volt egy jó Toca 2-höz
MSI 7300 GT - az az egy előnye volt, hogy passzív hűtésű kártya
Gigabyte 8800 GTS 320 - nagyon nagy előrelépés volt egykor, sokáig használtam is
EVGA 8800 Ultra - hónapokkal azután, hogy eladtam, elhalálozott
Sapphire 4870 512 - hűtéscsere után tönkrement, valószínűleg ram hibával
Sapphire 4870 1GB Vapor-X - halk és hűvös volt, jó teljesítménnyel
BFG GTX 280 - eddigi legrövidebb pályafutású kártyám, pár hét után, ahogy hozzám került dead lett, vram hiba valószínűsíthetőÉs a jövő, EVGA GTX 560 Ti, vagy Giga SOC.
-
Felsorolni sem tudom a teljes palettát, az első egy 386-osban egy Trident 9000, 512 RAM.
De nem mega
Halálozás, ami jóként jött de meghalt: nem csak sajátból (mármint saját használat, hanem eladási céllal vagy gépösszerakáshoz véve), de ami meghalt az mind Inno volt...
MX440, leginkább, utoljára meg eg y 8600GT. És mind aktív volt, jó venti mellett adták meg magukat. -
iwtss
tag
Milyen videokarit ajanlotok 30K korul ?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #553 üzenetére
update
AGP:
1. vmilyen geforce MX440. eladva, tökéletes
2. Gecube Radeon 9550 XT nagyon jó kártya volt, eladva, még épphogy megy.
3. Sapphire X800 GTO brutál kártya, eladva. megy.PCIE:
4. Gainward 8800 GTS 320. a valaha látott legnagyobb fejlődés. hdr, sm 3, be voltam tőle tojva brutál kari, eladva, süvít.
5. MSI 8800 GT 512, ez megvan, az egyik gépemben műxik és 1024x768ban hűtöm. kapott egy VF 1000-t.
6. Sapphire HD 4870, ez a másik gépemet hajtja és 1680x1050-ben sütöm. Erre nincs megfelelő custom hűtés.
Egyik kártyával sem volt soha semmilyen gondom.7. EVGA GTX 560 Ti - szuper teljesítmény szuperhalkan.
Valamint az 5. kari még mindig jól műxik.
-
JSaN
addikt
Aliance promotion 1mb PCI (1999.06-2002.03)
Geforce 2 MX 64mb AGP (2002.03-2004.09)
Geforce FX5900XT 128mb AGP (2004.09-2007.04)
Radeon X1950PRO 256mb AGP (2007.04-2008.11)
Radeon HD4870 512mb PCI-E (2008.11-????.??)Mind meg van, es a gf2mx kivetelevel mukodik is mind.
udv. -
Iceman9305
csendes tag
Sziasztok! Hát amint látom szép számban összegyűltek a videókártyák én is bővítem egy kicsit időrendi sorrendbe ahogyan hozzám kerültek:
-Ati rage pro 4 Mb-os (tökéletesen működik)
-Diamond Nvidia Riva 128 1 évig használtam aztán lila lett a képe
-Diamond Voodo 3dfx 4 Mb-os+S3 trio 2 Mb-os PCI (tökéletesen működött, eladva)
-Voodo 3 16 MB AGP (tökéletesen működött eladva)
-Nvidia Riva tnt2 32 MB (2 hónapot használtam, eladva családban még mindig üzemel)
-Creative Nvidia Geforce 3 Ti200 64 MB (még mindig megvan üzemképes IMÁDOM)
-Nvidia Geforce 4 Mx440 2 évig használtam családban még mindig üzemel
-Gainward Geforce fx 5200 64 Mb fél év használat után átmeneti nyugdíj volt
-Powercolor Ati Radeon 9600 SE 128 Mb 1 évet használtam aztán eladtam havernál 2 év után megadta magát
-Asus Ati 9550 128 Mb öcsém gépében üzemel tökéletes már 2 éve
-Shapphire Ati 9600 XT 256 MB 1 évet használtam aztán bnőmhöz került ott venti csere (hibázott is) aztán most a faterja gépében teszi a dolgát
-Leadtek Geforce FX5600 256 Mb driver problémák, szüleim gépébe üzemel Nagyon melegszik!!!
-Inno 3d 6600 256 MB öcsém gépében üzemel már 1.5 éve
-Shapphire Ati x1600 pro 256 MB 4 hónap után memória hiba aztán sütözés aztán ismételten 2 hét múlva memória hiba!
-MSI Nvidia 7600 GS 512 MB jelenleg is üzemel, tökéletes
-Shapphire Ati x1650 512 Mb jelenelg is üzemel tökéletes
-Creative Nvidia Ti4200 64 MB működik,tartalék
-Ati 7000 32 Mb működik, tartalékDe voltak még egyébb kis 2-4-8-16 MB-os kártyáim is!!!
-
pigatt
őstag
Hali!
Nekem is volt pár darab.
S3 trio + Woodoo 2, mikor eladtam mentek
Woodoo 3 mikor eladtam működött
Abit Geforce 3 Ti 200 a mai napig megy faterom gépében
Sapphire Ati 9600xt meghalt
Asus Ati X800xt pe mikor eladtam működött
Asus 7600gt mikor eladtam ment, balfék vevő miatt 1 év nála lét után elfüstölt
BFG 8800gt sli, mikor eladtam ment mindkettő
Zotac Gtx 280 mai napig megy a gépemben -
kenwood3
addikt
nekem is volt 1 pár
Pci:
s3 virge utoljára mikor használtam működött
Agp:
Voddo3 2000 hibátlanul elajándékoztam
geforce 4 titanium 4200 eladtam
Geforce fx 5500 megdöglött csere a következőre
Ati 9550 megdöglött csere a következőre
Ati 9600 se eladtam géppek 1ütt
Pci e :
sapphire ati 4650 megdöglött
sapphire ati 4650 ez csere volt ezt eladtam
Msi ati 5770 jelenleg ezt nyúzom -
ch003067
addikt
Nekem is voltak, vannak hibás kártyáim, méghozzá ezek :
Inno3D 8800GT csíkoz
Sapphire HD4850 512mb 2db csíkoz
Gigabyte HD4850 512mb csíkoz
XFX HD4850 xXx edition csíkoz
Gigabyte 8800GTS 512mb csíkoz
Gigabyte 8800GTS 640mb 2db csíkoz
Asus 8800GTS 320mb 2db csíkoz
Galaxy 8800GT 256mb nincs kép
Galaxy 9800GX2 nincs kép
Inno3d 6600GT 2db, csíkoz
Galaxy zalmann 7600GS 128mb csíkoz
Asus 8800GTX csíkoz
Inno3d 8800GTS 320mb csíkoz
MSI RX1650 nincs képKB ennyi jutott szembe most.
-
Neck
veterán
Voodoo 3 3000 (nem emlékszem a márkájára) - Hibátlanul eladva.
Connect3D Radeon 9100 - Hibátlanul eladva.
Connect3D Radeon 9600 XT - Meghalt (eldőlt a ház, összezúzta a Zalman szendvics hűtés), garis csere.
Club3D Radeon 9600 XT - Hibátlanul eladva
Gigabyte 3D1 - Eladva, kicsit zajongott a hűtés, de ment frankón.
Most Sapphire X1950Pro - Megy frankón, a nagyon nyarat nem szereti már a hűtés magától, kicsit húzni kell a csúszkán RivaTunerben. -
cashback
őstag
Látom mindenkinek van jó és rossz tapasztalat is...
Akkor én is sorolok párat időrendi sorrendben.
AGP:
GeForce4 MX460 64mb - a hűtésén kívül nagyon jól szerepelt
GeForce4 MX440 128mb - soha nem volt vele gond
ATI x1600pro 128mb - jól dalol még most az új tulajnál
GeForce FX 5200 Tornado Silent 128mb - meghalt
*MSI HD2600pro Silent 256mb - most is ez megy egy P3 mellett meglepően ütős darabPCI-E:
Gainward Geforce 7200SE 64mb - netezésre jó másra nem
Gainward Geforce 7600Gt 128mb - ventilátor gondok
Gainward Geforce 8600Gt 256mb - meghalt
Gigabyte HD4850 512mb - meghalt
*
Gigabyte HD4850 1gb - meghalt de garanciális csere után eladvaA két Giga között szereztem be a HD2600-ot... Sajnos Giga 4850-nel nem sikerült barátságot kötnöm. Ütős kártya, de nem sikerült kifognom azt ami nem adja meg magát.
Pedig a következő is valami hasonló lesz... 3szor egymás után már csak nem kapok ....-t -
spln
tag
AGP Gigabyte Radeon 9200 128MB ViVo ~5 éves mái napig hibátlan (csak ventije hangosodott fel)
PCIe Gigabyte HD2600XT SilentPipeII 256MB passzív, kb 10 hónap után random fagyások/újraindulások, néha 2 perc néha félnap után, gariba cserélték, az új 3 hónapos még jó
-
RootRulez
félisten
PCI
S3 Trio V64 1MB Máig működik
Nem tom miféle VooDoo2 8MB Müködöik eladva
S3Sevage4 32MB PCI Müködött elcserélve ugyanilyen AGPre
AGP
S3Sevage4 32MB AGP Müködik
Xpertvision 9200SE Mái napig működik
Xpertvision X800GTO Mái napig működik
PCI-E
ASUS HD2600XT Eladva, mái napig megy
Sapphire HD3870 Toxic Eladva Mái napig megy, csak a Vapor-X hűtő szart be rajta
Sapphire HD4870 Eladva Mái napig megy
ASUS X600 Eladva Mái napig kifogástalan
Leadtek-WinFast nV7300GS Eladva, mái napig kifogástalanul megy
Galaxy 8800GT Eladva Mái napig megy
Sapphire HD4850 Dual Slot ELadva Mái napig megy
Sapphire 1950PRO Javítva volt és azóta kifogástalanul müxik
Sapphire HD2600XT Ultimate Tökéletesen működik és ELADÓHirtelen ennyi jutott eszembe...
-
salaud
aktív tag
Sorrendben emlékeim szerint:
S3trio 4Mb PCI /mai napig megvan, driver floppy-val, kiskönyvel/.
Voodoo 2 3000 16Mb agp, Ráragasztottam egy P1 aktív hűtőt, úgy tuningoltam, a gyári órajel kb 3x-osán ment.
Leadtek Geforce4 MX 400 64 Mb AGP, megvan, hibátlan.
MSI Geforce4200TI 128Mb agp. mai napig megy havernál, semmi baja.
Chaintec Geforce FX5500 256 Mb AGP, Húzni is lehetett szépen, tudomásom szerint a mai napig működik rendben.
MSI Geforce 7600GS 256Mb, AGP, gyári passzív, amit egy 6 cm-es eredetileg Compaq tápban lévő ventivel aktivizáltam, sokallván a 85 fokos GPU-t netezés közben. Mindjárt csak 45 fokos lettEladtam, azóta nincs infóm róla
Geforce 6150 integrált cuccos asrock lapban, anyám gépe lett, megy hibátlanul.
Saphire ati HD 2600Pro 256Mb PCI-EXpress. Gyönyörűen ment az HD2600xt biosával, eladtam, nincs infóm róla.
Geforce 7150 integrált cuccos asrock lapban, lappról később
Inno3d 9600GT Armor, egyik reggel bekapcsolásnál amperszag, kép nincs.Meghalt, a fenti lapban, amit azóta sem sikerült működésre bírni, de nem adtam még fel.
MSI 9800GT OC, az inno3d gariztatása után ráfizettem inkább kicsit, és ez lett belőle. Zalmann hűtős, gyári tuningos, meg vagyok vele elégedve.Több kissebb geforce kártya megfordult már a kezem közt, úgy 30 db biztosan, az inno3d-k hűtése mind alul volt méretezve, a ventillátorok mind halottak, illetve iszonyat szétkopott vacakok voltak. A saját meghalt cucc meg még húzva sem volt. Még egyszer nem veszek Inno3d terméket.
-
drr
őstag
Az én sztorim a következő:
1. GeForce 256 32Mb - ment mint a szél anno.
2. GeForce MX 440 64Mb/64bit - tragédia volt. Még az előző karim is jobban ment
3. GeForce MX 440 128Mb/128bit - ez már jobban muzsikált
4. Inno3D FX5200 - ennél rosszabb vételem nem volt...
5. MSI Radeon 9550 - imádtam. Simán vitte a 9600pro órajeleit
6. Nvidia 7300GT - 2 napot ment
7. Inno3D 6600GT - el sem indult a deszkámba
8. HIS RADEON HD2600 PRO IceQ - inkompatibilis volt az akkori VIA chipsetemmel
9. Xpertvision 7600GS - szuperül ment, szerettem
Ez az AGP-s korszakom vége. Ezek a kártyák ugyanabban a deszkában voltak közel 5 év leforgása alattJelenlegi:
MSI RX3870 OC - kiválóan teljesít. 3D-ben igaz hangos egy picit, de nem vészes. Meg lehet szokni.
-
Adonimus
senior tag
válasz
westcoastog #594 üzenetére
Palit HD 4650 eddig semmi baja nem volt, hibátlan jó kis kari
viszont az előző Nvidia NX7600gs leégett a CoD5-el sajna nem bírta a full grafikát szegény
-
westcoastog
veterán
én is írok pár sort
Inno 3d 6600gt pci-e, cserélve, általam elrontvaamíg ment a ventije cicergett,
helyette gariba jött Gainward 7300gt(eladva), amit 1 inno 3d 8600gt váltott, ami 1 év után memóriahibával megdöglött(a nagy meleg nem tetszett neki, pro strettel volt nyüstölve, megunta), gariba helyette jött 1 gigabyte 8600gt (közben amíg nem hozták meg a gigát, szereztem 1 passzív low profile Asus 7200se-t, atomdurva, alig ment a san andreas
)zalmanos, eladva, havernál még mindíg hasít, és most 1 Msi 3850-est hajtok, perfekt, csak kicsit kevés már a 256vram
hát naggyából ez jött össze 2 év alatt -
giigz
veterán
INNO 3D fx 5200: hűtője néha zörgött, eladva.
GALAXY 8500GE: tökéletes, haverom használja
GALAXY 9800GT: tökéletes, én használom -
Genius51
csendes tag
Inno3d Geforce 2 mx200 64mb - akkoriban elég jó volt
Sapphire 9200se 64mb - már megvételkor is szar volt
Powercolor 9800se 128mb - 2 nap alatt beszart
Connect3D 9800pro 128mb - 1 évig volt meg csak lehajlott a tápcsati rajta és utána szarakodott
Gainward 7600gt 256mb - jó kártya semmi baj nem volt vele nagyon masszív volt
Gainward 7800gs+ 512mb - mostani karim nagyon jól húzhtó nem melegszik csak a procim kevés hozzá
-
kisza25
félisten
Eagle GF5200 128Mb 64bit tavaj lehelte ki a lelkét fater gépében, mert a portól megállt a venti fater nem szólt mert örült a csendnek
14k volt
Sapphire radeon 9600pro 128Mb 128bit anno iszonyat tuti kis kártya voltbár teljesen antituning 2évet használtam oszt eladtam
1év mulva kérdeztem rá akkor még működött21k volt
Inno 6600GT 128Mb 128bit 500/1000Mhz 1nap alatt meghalt,ment garba 30k volt
Giga 6600 256Mb DDR2 128bit (parasztvakítós)nem volt rossz kártya passzív zalmival(megkellet toldanom egy 8Cm-es ventivel) kb1,5évig használtam talán még rajta vagyok vele a ranglistánjelenleg fater gépében szólgál mostmár lehet vagy 3éves
38k volt
Galaxy 7600GS 128Mb 128bit 500/1400Mhz@612/1620Mhz tuti kártya volt zalmival 30%on letudta hűteni 24k ért vettem kb1év után eladtam
ASUS4670 512Mb 128bit jelenlegi kártyám a hűtést kicsit átfabrítottam így most csendes(gyár ArcticCooling 100%pörög kihagyta asus a szabályzó IC-t) tavaj mejelenés hetén vettem 22k-ért remélhetőleg egy kis ideig még marad
-
Cyberpunk
félisten
Inoo3D MX440 hibátlan a mai napig működik egyik haver gépében.
ATI 9550 kb. fél év múlva venti csere mert a gyári megadta magát
Inno3D 6600GT (AGP) szintén hibátlan, de kb. egy év után ennél is venti csere
HIS 1950 Pro IceQ2 VIVO ez a kártya alapból döglött volt (memória hiba) ráfizetéssel csere
XFX 8800GTS 320MB-ra szintén hibátlan másfél évig használtam eladva a szomszéd srácnak aki szintén nagy megelégedéssel használja
Gigabyte GTX260 OC szintén hibátlan nagy megelégedésemre
-
CsíkosMókus
aktív tag
s3 trio 3d
3dfx voodoo3 3000
3dfx voodoo5 5500
tnt2m64
gf2mx
gf4ti4200
gf fx5900ultra
radeon 9800se
radeon 9600pro
radeon 9200
hd4850
hd4870egyik se pusztult el, pedig voltak érdekes dolgok..
-
szasanyi
félisten
Én eddig a következő kártyákat használtam - rövidebb vagy hosszabb ideig:
S3 Trio64 4MB + Diamond Monster II 8MB
Matrox G200 8MB, Matrox G550 32MB
Diamond Viper V770 (TNT2) 32MB
Voodoo3 2000 16MB
ASUS V7700 (GeForce2) 32MB, Inno3D MX400 64MB - ez meghalt, ASUS V7100 (GeForce2 MX) 32MB
ABIT Siluro GeForce3 64MB
Sapphire Radeon 9100 64MB
ABIT Siluro GeForce4 Ti200 128MB
PowerColor Radeon 9600 128MB,
HIS Radeon 9600XT 256MB, HIS Radeon 9800Pro 128MB, HIS HD3650 256MB - ez is meghalt
ASUS X1300 128MB,
Inno3D 6600GT 128MB,
Eagle 7600GT 256MB
Sapphire X1950Pro 256MB
eVGA 8800GTS 320MB
Gigabyte 8600GT 256MB, Gigabyte 9600GT TurboForce SilentPipe
MSI 7950GT 512MB, MSI HD3850 512MB OC
Gainward HD4850 512MB, Gainward 9800GT 1GB Golden Sample, Gainward HD4850 1GB Golden Sample, jelenleg pedig XFX GTS250 512MB ami hibátlanul működik.
A felsorolt kártyáknál tuning nem volt, és az említett 2 kártyán kívül egyik sem hibásodott meg. -
cirkus
aktív tag
Ha már nem garis a kártya, akkor lehet még orvosolni valahogy a problémákat, vagy kidobos lesz a kari ?
-
Nagynozi
aktív tag
3dfx Vodoo 3 300 hibátlanul működött
Eagle GeForce 2 MX400 hibátlanul működött
Leadtek GeForce ti4600 hibátlanul működött
Connect3D Radeon 9200Se kicsi ideig volt nálam de addig nem volt vele baj
Connect3D Radeon 9800XT hibátlanul működött
Asus GeForce 6800GT 2x meghalt mitután gariztattam meghalt az "új" is
Msi GeForce 6800Ultra hibátlanul működött
Asus GeForce 7900GTX hibátlanul működött
Gainward Bliss 8600GTS meghalt egyszerűen megsült, nem volt húzva
Gainward Bliss 8800GTS 640MB tökéletesen működik még mindig egy másik gépben.....Sapphire Radeon HD4870 maga a tökély!
-
Corpse
csendes tag
Asus EN8600GT Fél év használat után kigyulladt.
Nem passziv volt és nem volt tuningolva.
-
No-kia
addikt
Sapphire 3870, tökéletesen működik
régen sapphire 9600pro- ez is jól működött 4 évig
-
csimav
őstag
Hy!
Most jelenleg Galaxy 9800GTX és meghibásodott, most is a szervizben van. -
monosz
őstag
Hali mindenkinek!
Kb 1/2 éve használok 2db MSI 3870x2-est CFX-be(OC-s),és iszonyat milyen teljesítményük van.
3D-ben a második mag-ok 80-85 fokosak,a VRM-ek olyan 100-116 fok-ig sepernek fel.
Eddig semmi gond velük,pedig fűtenek mint a barom.Az MSI úgygondolom jó minőségű dolgokat gyárt! Kb 8 éve vettem egy MSI GF4 TI-400-as Vga-t,a mai napig működik!Ellenben:
SAPPHIRE 9800 PRO meghalt.
LEADTEK FX 5900XT meghalt.
LEADTEK GF6800GT meghalt.
SAPPHIRE 1950 PRO meghalt.
Ilyen VGA-im voltak még,ujjonnan lettek vásárolva,húzva egyiksem volt,és sajnos ezek mind tönkre mentek.(lehet kifogtam az összesből a hibásat)
Üdv. -
tzsolesz
nagyúr
Én nem sorolom fel a kártyáimat itt, nem azért mert olyan sok volt/van, hanem csak úgy.
Nekem eddig.
1db Savage 4 32Mb-os PCI kártyám 1 percen belül kb 100C°-os, nem tudom miért. Ezt nevezhetjük halottnak, mert 1-2 perc után kifagy a gép.
2 db, ismétlem 2db Inno3D MX440 64Mb DDR 64bit-es kártyám pusztult el, úgy hogy a következő indításnál már nem volt hajlandó elindulni. Ez biztos egy Inno3D betegség, ami egy időzítő beiktatásával aktiválódott.
1db Sapphire Radeon 9200SE is meghalt, hála az atya úr istennek.
Nagyjából nem volt jó semmire sem. Ez szénné égett egyik havernál akinek kölcsön adtam.
1 db S3 TRIO halott, erre meg én léptem rá egyik szörnyű másnapos hajnalomon.
elfelejtettem, hogy előtte való való nap kivettem a p2-esemből nagy takarítás céljára.
sebaj, mert váltotta egy SIS 1Mb.Ennyi.
-
Badman 4ever
őstag
Még semmi nem halt meg a csodával határos módon, pedig mindegyiket szénné hajtottam:
Ami nekem volt/van:
ATI Rage Pro Turbo 4Mb: Compaqban, amit szerverként használok, tökéletes állípotú.
Trident 3DImage 9750 4Mb: Taratalék PCI-os kártya vész esetére, már többször életet mentett, hibátlan.
Inno3D Tornado GeForce 3 Ti-200 64Mb: Tökéletes volt, amíg megvolt.
ASUS Radeon 9600 XT 128Mb: Jelenleg is ezt használom, hibátlan. -
madstunt
addikt
valamilyen Trident 4MB ISA: müködőképes,alap órajel
,asztalfiók
S3 Trio64/V2+ PCI: szintén
Leadtek TNT2 M64 AGP :szintén
ASUS Geforce7300GT Silent PCI-Xpress:Húzott,nem gyári hűtés/+1 tápventi a bordán/ és már 1,5 éve hibátlan
Enyém volt most apámé:
MSI ATI Radeon X1550 Silentiválóan működik már 2,5 éve
Rokonság:
MSI Geforce7300GT: Kiválóan megy 2 éve
ATI RAdeon 9800XT: szépen ment húzás nélkül 3 évig majd meghalt az egyik kondi
ATI Rage128 Mobility: Kiválóan működik 10 éve már -
zsolt1129
addikt
Jelenleg egy XFX GTX 260 XXX-em van kb: 4 hónapja. Eddig hibamentesen szuperel. Remélem még egy jó darabig az is marad
.
-
Cootermain
tag
Huh ide nekem is írnom kell...
AGP : -Ati Rage 128 - most is működőképes
-Nvidia TNT 2 32mb - tavaly nyáron még Quake 3-al játszottam vele
-noname Ati Radeon 9200SE - amíg megvolt tökéletesen működött
-noname Ati Radeon 9550 - elcseréltem,nem tudom most mi van vele
-noname GeForce 6600 GT - 1 év után meghalt,gari majd rá 2 hétre megint meghalt
-Club 3D GeForce 6600 - 1 hónapot használtam majd eladtam,még megyPCI-E : -noname Ati Radeon X300 - eladtam
-Gainward GeForce 8600 GT - 1 hete adtam el,még működik
-Asus GeForce 8600 GT - ez pedig a másik eladása után halt meg,memó hiba
-MSI Radeon HD4670 - most garanciáztatom,memó hiba
-Sapphire Radeon HD3870 - most is ezt használom,kicsit melegszik....Összességében a Gainward GT-vel voltam a leginkább megelégedve.8 centis ventivel megtámogatva 700/1750/800-on használtam annak ellenére hogy passzív kártya volt.Bár a 6600-am sem volt rossz,vitte a GT órajeleit.A TNT2 meg...sok boldog percet okozott nekem.Remélem a HD-kban sem kell majd csalódnom a későbbiekben...
-
törölt tag
Jó ez a topik, hát írok én is.
Palit FX5200 64MB, 64bit passzív - tudom, tudom, szar vétel volt. Egy ventivel megtámogatva 20% tuningot azért kihoztam belőle.
GeCube 9550 128MB DDR1 - ez jó kari volt, mai szemmel nézve mindent elkövettem hogy elpusztítsam (akkor még jó ötletnek tűntek...), pl pillanatragasztóval ragasztottam a memókra egy p1-es cpu-hűtőjének szétvágott darabjait, a ragasztó meg kicsit oldani kezdte a memóriachipeket....... Ennek ellenére ma is működik, bár azt hiszem a vga csatlakozó kontaktos rajta.
Gigabyte 7600GT passzív - NAGYON forró, egyszer jól megégettem a kezem vele. Ezen kívül a ramja csak 1000mhz/es volt, 1400 helyett. Közepesen szellőző házban töbször lekapcsolt, így elcseréltem erre:
Leadtek 7600GT referencia - stabil kártya, bár azért volt hangja a hűtőnek 3dben, ma is megy
Palit x1950PRO nem ref. gyári hűtéssel - a legjobb vga kártyám, nagyon egyben volt. Néma hűtés, hűvös, elég jó tuning, betonstabil működés és korához képest jó teljesítmény jó áron.
HIS 4850 referencia - hangos és gyenge hűtő. HR03 GT-vel viszont már néma, hűvös és továbbra is hibátlan, betonstabil. -
Piero89
aktív tag
Nah kezdjük
2008. január --->
Inno3d gf MX400 64mb AGP - 5 évig szolgált tökéletesen
Inno3d gf 6200 256mb AGP- Nem volt vele semmi gond
Valami Ati X1300 64 mb PCIE - Nem volt vele semmi gond
Galaxy 8600gts 256 mb PCIE- Nem volt vele semmi gond
2db His 2600XT crossfire-ben -Nem volt vele semmi gond
MSI HD3850 OC 256mb PCIE- Nem volt vele semmi gond
MSI 9600GT OC 512MB PCIE- Nem volt vele semmi gond
Asus 8800GT 512MB PCIE- Nem volt vele semmi gond
Powercolor PCS HD3850 OC 512MB PCIE- Nem volt vele semmi gond<---- 2009. április
Ezek a vidokártyák információm szerint a mai napig tökéletesen működnek.Hétfőn érkezik meg a HIS HD3850 ICEQ3 TurboX 512MB -os karim, remélem ezzel se lesz semmi gondom.
-
Sweet Lou 6
addikt
Na akkor ide én is írok...:
PCI:
Matrox Millenium II - meghalt, nyugodjon békében....
S3 Trio 64V+ - hibátlan
AGP:
ATi 9250 - csíkozott, aztán memória túlmelegedett és meghalt
Geforce FX5200 - hibátlan
PCI-E:
Geforce 6600GT - hibátlan
Geforce 7600GT - hibátlan
Geforce 8600GT - állandóan túlmelegedett, aztán eltűnt a kép
ATi hd3650 - hibátlan
ATi hd3850 - hibátlan -
Mr.Grincs
veterán
Nekem Sapphire X1950 Pro 512mb PCIE vga kártyám, van. Nagyon jó kis kártya, még most is ezt használom és még szerintem fogom egy darabig mert másikra nem nagyon szeretnék most költeni.
Annyit kell róla tudni, hogy a gyári hűtése nagyon ratyi.
Lehet rá venni, de nagyon nem szeretnék rákölteni már. Aki ilyen kártyában töri a fejét annak csak ajánlani tudom. Annyi hogy nem dx 10es.
Rendkívül jól húzható és lealáz egy pár NV kártyát.
Most 51 fokon megy a kártya úgy hogy húzva van, játék közben 88, 89 fokon megy ami nem épp jó, de ha nagyon felmelegszik sacc olyan 95 100 fok köré akkor magától lekapcsolja a gépet, ami csak akkor fordul elő ha el van tömődve a levegőbementi nyílás a portól meg a porcicátólÉs ugye nem tudja kellőképen lehűteni magát a kártya. De azt takarítani kell. Ez egyszer fordult elő az UT 3 nál. Azóta odafigyelek jobban hogy milyen koszos. A gyári programmal lehet nagyon jól húzni, mást nem is kell nézegetni mert fölösleges.
-
qqwerty
tag
Geforce6600gt 128mb /128bit w/VGA+tvout+dvi agp
-
akasp
senior tag
asus en8600gt silnet nyáron szépen elszállt, felehetőleg a nagy meleg miatt..
szerencsére garos volt, szal cserélték..amugy elég durva, hogy viszonylag szellőző házban játék közben is 110°
bővebb leirás -
z0d1AK
nagyúr
nem én, ismerősöm
rajtam keresztül...
am még pár kari amit használtam is:
gf2 mx400 - ahogy megvettem, már úgy szar volt...
gf4 mx440 - sokáig használtam, a hűtése purcant meg
innovision fx5200 - szintén a hűtése purcant meg, ezután örökölte a gigás cerka hűtőjét
eaggle 6600 - 1 hónapig volt pci-e-re való átállás előtt egy kicsit
asus 7600gt - most is vígan használom -
Kötelező
senior tag
Nálam eddig jártak( párat biztos kihagyok ):
[B]5X S3TRIO 1MB 2DB mem kisüléses
Geforce Mx200
Geforce MX400 -TV out hiba
Geforce MX440
Geforce MX4000
Geforce FX5200
INNO 3DGeforce FX5550
Palit Geforce FX5900XT- csikoz
INNO 3D Geforce 6200-LE
GeForce 6600
Inno 3D Geforce 6600GT
Geforce 7600GT
Geforce 7900GS
Geforce 6800 / LE /GT
gainward Geforce 9600GT
Geforce 8800GTS 640MB
POV Geforce 8800 GTX 768MB
Galaxy Geforce 9800GTX
manli ATi Radeon 9250 - TV out döglött be
ATI 9550
ATi 9600PRO / XT
Sapphire ATi 9800
ATi 2600XT
ATI X800XT
Ati RX800 Guru
Sapphire ATI 1950PRO
Sapphire ATi 3870
Asus ATi 3870X2Egyiknek sem volt semmi baja
jelenleg: Galaxy 9800GTX 512MB[/B] -
Tomate
veterán
z0d1AK: Te gyűjtöd a hibás karikat?
Nekem volt
-S3 Triom
-Geforce 2 mx440
-Nvidia Vanta
-Ati 9550
-X800GTO Ultimate
-2600XT
-2900pro /256bit/
-4850 napjainkban...Nálam mindegyik hibátlanul működött, működik és még remélhetőleg működnek valakinknél.
-
Na akkor, eddig ezeket a kártyákat használtam:
Nvidia TNT 32MB AGP- teljesen hibátlanul működött, bár gyenge volt már akkor is
Nvidia 6600 128MB DDR AGP (nem 6600GT)- nagyon jó kis kari, AGP-s kártyáim során ezt szerettem a legjobban!
Nvidia 6600GT 128MB DDR3 PCI-E- 7kért vettem, nagyon megérte az árát, imádtam
Ati HD4850- Jó kis kártya, de nekem ref hűtős volt, nagyon melegedett
ASUS 8600GTS 256MB DDR3- Gyenguska, de régebbi játékokra teljesen jó.
ASUS 8800GS 384mb- jó volt
Galaxy 9600GT OC Xtreme tuner vagy mi- erős, olcsó, jó hűtéssel
Inno 8800GT- Nagyon jó kártya, de gyári hűtőt le kell cserélni. Nekem egy Accelero S1 van rajta jelenleg is
Összességében egyik VGA váráslását sem bántam meg. Mind jó kari volt, nálam mind kiválóan működött.
-
z0d1AK
nagyúr
nálam elég sok kártya járt már, csak néhányat említek, amit tudok így hírtelen:
Leadtek 8800gts(g80) - csíkoz
Asus 8800gts(g80) - csíkoz
BFG 7950GT - pöttyözött, bios csere megtette a hatását
club3d x800RX - nem ad képet
Sapphire X600(3db) - -pöttyöz, csíkoz
Asus 8600gt - játékoknál textúra hibák
Asus 8600gts - játékoknál textúra hibák
Sapphire 4870 - elflashelt BIOS
gecube x1950pro - csíkoz
Gainward 8600gt - megsült a pci-e csatija felett
Asus 6800gt csíkoz
Inno3d 7600gt (zalman vf900-as verzió) - csíkoz
inno3d 7600gts - csíkoz
Gainward 7900GT - csíkoz
Inno3d 7900gs - csíkoz
ASus 7600gt - csíkoz
Nvidia quadro glx2808(talán) - behalt
Sapphire x800XL - nem ad képet
MSI x800pro - csíkoz
noname, fsc gépből 6200LE - nema d képet
háát, ezek amik így gyorsan eszembe jutottak, de volt még jópár -
Skubikázz
csendes tag
Radeon 9200 (ismeretlen gyártó
) 6 éve megvan használaton kívül van de még mindíg tökéletesen működik
Volt egy MSI 7300 GT m az 1 és fél év után beadta a derekát
Egy MSI 8800 GT ami még mostis tökéletes állapotban működik testvérem gépében
És most van egy XFX GTX 280 fantasztikusan tökéletes -
xtremer
tag
Asus mx440 128mb 6éve eladtam nálam tökéletesen üzemelt
sapphire 9600 sima 256mb sajna leesett róla egy kondi de azt visszacineztem azóta is tökéletesen üzemel
Msi 9550 128mb Most második gépben használom eddig tökéletes...
inno 6600gt 128mb önhibáján kívül egy rárakott 800g-os hűtő megroppantotta a magot de gariban csere..
sapphire x850xt 256mb most adtam el nálam 2.5évig tökéletesen üzemelt
-
pronyó
tag
valamilyen S3+Voodoo1 - imádtam ezt a párosítást, kor összes játéka elfutott rajta!
TNT2 16MB - egy igazi atomerőmű volt
GF MX200 - na ez egy hulladék kari volt
GF Mx400 - tűrhető kari volt, de nem a kedvencem
Club3D 9600XT - nagyon szerettem ezt a karit, de nem bírta a tuningot ezért 1éven belül kifüstölt!
Sapphire 9600PRO - XT órajeleken ment lazán, XT driverrelMai napig működik, 8k-ért adtam el pár hónapja!
Club3D 9800PRO - Bika kari volt, hozzá képest új játékokat is lazán vitte, de tavaly nyáron szép lassan hűtés alultervezés miatt leégett!
Sapphire X800GTO - na ez egy brutál kari, CoD4 átlag 70fps-el ment rajta max grafikán AA nélkül (igaz kemény tuninggal). Jelenleg fater gépében tölti nyugdíjas éveit!
ASUS HD3650 - középkategória királya, imádom, másik gépemben ő tombol!
MSI HD3850 - nem sokáig volt meg mert minimáli pénzért lecseréltem egy
Saphhire HD3870(re) - király VGA-volt, lehetett húzni rendesen!
Sapphire HD4870 - jelenleg is ez műkszik a nagy gépben, gondolom senkinek nem kell bemutatni a paksi atomerőmű gyilkosát! -
kisza25
félisten
első karim egle 5200 128Mb fater gépében halt meg tavaj, mert megállt a ventije(nagyon koszos volt és ettől megsült)szerintem még mülködne élt4 évet
Saphire ati 9600 128mb mindig húzva használtam nagyon jó kari volt 1,5 év után eladtam hibátlan
Inno 6600Gt élt 3napot ment gariba
Gigabyte 6600 256Mb passzív élt 6hónapot,mert rossz tuningbiost eröltettem rá,de ráment megsült a gpu de nagyon durván
nem érdekes bevittem gariba mondom lessz ami lesz és kicserélték Gigabytejelenleg fater gépét erősiti 500/600 helyett 600/675 ön használtam (passzív zalman gyári+8cm venti)
2éves mülködik
jelenlegi Galaxy 7600Gt +zalmi 700 Al gyári 500/700@650/800 1,5 éves tökéletes -
taaz
tag
De jo topik. Ide nekem is irni kell.
valami ISA bus-os cga kimentes "286"
S3 trio " 486, K6-2 korszak"
Inno Voodoo 2 12mb+S3
Riva TNT2 M64 -32mb. Ez akkor számomra csalodás volt a voodoo után, agp miat cseréltem.
enyha GF2mx400 64mb, ez egy fokkal jobb volt, elég sokáig nyuztam.
Sapphire 9200 128mb 128bit. Szerintem az elsö jonak mondhato kártyámvolt.
Connet3d 9600 128mb: ezen valami p2 csipszet hüttö volt gyárilag. 5 perc után ráéget az ujjam. Szoszerint. CSeréltem Socket a procihütöre
Matrox g200 32mb. Ezt csak átmeneti kari volt.
Asus 5900 128-256bit. Hu de zajos 2 ventis hütés!
inno 6600gt agp. Coller master hütö volt. Életem elsö drága karija 50eés a leghangosabb
inno 7600gs ddr2 SLI
inno 7600gst. Ez jo volt nagyon.
inno 7900gs " meg törtem a magot de igy is el tudtam adnii 7e-ért"
inno 6800gt " egy kor jo kártyája"
msi rx 1950 pro " nem ref nyákos volt. totál fos volt, nem ref orajeleken ment"
asus 7900gs " refnyákos , jol huzhato volt. megpattant a mag, gar visszavette" csere
asus 8800gt 256mb " ez sem ref nyákos höfokot is aligh lehett kicsalogatni, elment kategoria"
giga 2900xt 512. NAgy kazán és vizzel oltom.Közbe volt még egy 2 karim: inno gf3ti200 128mb , ati 7500 128mb, abit Ti 4200 128mb, vooodoo1 3 , BS, INNO 5200 128mb, 9200se.........
-
_core
aktív tag
Nekem ennyi VGA kareszom volt a P1 -es idoszaktol kezdodoen napjainkig.
S3 Trio
S3 Virge DX2 + Voodoo1
Tseng 6000 + Voodoo2
Voodoo 3 3000
Geforce MX200 Manli - nem tudom merre jarhat
Geforce TI4200 Innovision - csaladban van mukodokepes csak a ventije halt le igy az volt cserelve
Geforce 6600GT Innovision - kollegamnal van mukodik egy Zalman full rez hutes van rajta
Geforce 7600GT Galaxy Zalman - eredeti allapotaban mukodik jelenleg is eggyik baratomnal
Geforce 8800 GTS OC 320MB BFG - Tokeletesen mukodik jelenleg is kollegamnal
Geforce GTX 260 OC BFG - jelenleg ezt hasznalomSzerencsere eggyikkel sem volt semmi problemam az evek folyaman.Voodoo3-as kartyatol kezdodoen tuningoltam mind
-
hunter2006
tag
Elso vmi 4megas Sis a P2es konfigba
RADEON 9200SE 64 BIT
RADEON 9200SE 128 BIT
FX5500 Galaxy 256MB (egy nap kalap szar volt, meg a butitott 9200asok utan is)
RADEON GeCube 9550GT (425/200 gyarilag, nah ez ment rendesen)
HD3200 onboard (igyekszek minnel hamarabb rendes kartyat venni) -
theartofdota
tag
első s3trio 64 -.- odaadtam valakinek, működik
ati rage 128 működik még mindig
mx 440 tökéletes évek óta 3.tulaj vok
fx 5200 passzív inno működött mig a villám bele nem csapott a gépbe amibe volt -.-
abit x 700 pro( valami opengl meg driver gondjai voltak játékok nem akartak menni vele innentől soha többet ati.........galaxy 7300 gt eladtam (gondolom működik
)
galaxy 7900 gs eladtam , azóta is működik
most meg bfg 8800 gt eddig gond nélkül -
Groo
csendes tag
Jópofa topic, kellett gondolkodnom jó sokat, de talán nem hagytam ki semmit:
Trident ISA 512K, majd 1Mb
Cirrus Logic, már nem emlékszem milyen, de volt
Tseng 6000 (?!?! emlékszik még valaki erre, lehet nem pontos a megnevezés, nem emlékszem.. segítsen már valaki)
S3 Trio 2Mb
S3 Virge 4Mb
S3 Savage 32Mb (ennek voltak vmi driver gondjai ha jol emlekszem)
Voodoo 3 3000 AGP 32Mb (hihetetlenül jó kártya volt, hasított mint a szél, azóta is bánom hogy nem tartottam meg emlékbe..)
Ati Radeon 7000 64Mb (nem volt meg sokáig, de szép volt a képe)
Inno3D GF3 Ti200 64Mb (hibátlanul ment, Ti500 szintet hozta, imádtam.)
Inno3D Radeon 9600XT 256Mb (nagyon jó kártya, azóta is üzemel egy másik gépben, ventit kellett csak rajta cserélni)
Asus Gf 7600GT 256Mb (jól ment, hibátlanul eladva)
Asus Gf 8800GTX 768Mb (memóriahiba->garancia->megint hibás->pénz vissza, soha többet Asus-t)
MSI GTX280-OC 1Gb (izé.ül.)
röviden ennyi.
-
kisninja
őstag
Frissitem az infot.
Geforce 4 ti 4200 128mb Aopen máig üzemel agp
Geforce 6 6800gt 128mb Inno3d máig üzemel agp
Geforce 7 7900gt 256mb Gainward máigüzenel pci-e (eladva)
Geforce GO 7900gs 256mb 375/500 helyett 600/600 on kiválóan üzemel (jelenlegi) Dell Insp 9400
Ati X600 mobility 64mb HP nx8220 (eladva) kiválóan üzemelKözben kaptam
Geforce 2 MX 400 32mb ok agp
Geforce 2 GTS 32mb ok agp (asus v7700)
Geforce 6 6600gt kisebb forraszgtaás után újra ok rajta minden agp
Sis 6386 pci ok
Ati X550 64mb ok agp (Asus)
TnT2 32mb ok -
edipqe
senior tag
no akkor adjunk a statisztikai hivatalnak:
ezek voltak már:
tnt2 32 megás
inno3d mx400
inno 3d mx440 meghalt, a memóriája ment szét
ati 9600 ból volt sima xt meg pro is abból a pro halt meg méghozzá gecube ha jól emlékszem a többinek semmi baja Saphire voltak
6800 asus és inno3d mind a 2 meghalt sitty sutty
7600gt xpertvision
3870 saphire reméljük sosem fog meghalni, mert ez van most
jah és tesómnak 7300gt inno3d -
raskolnikoff
őstag
AGP:
1. vmilyen geforce MX440. eladva, tökéletes
2. Gecube Radeon 9550 XT nagyon jó kártya volt, eladva, még épphogy megy.
3. Sapphire X800 GTO brutál kártya, eladva. megy.PCIE:
4. Gainward 8800 GTS 320. a valaha látott legnagyobb fejlődés. hdr, sm 3, be voltam tőle tojva
brutál kari, eladva, süvít.
5. MSI 8800 GT 512, ez megvan, az egyik gépemben műxik és 1024x768ban hűtöm.kapott egy VF 1000-t.
6. Sapphire HD 4870, ez a másik gépemet hajtja és 1680x1050-ben sütöm.Erre nincs megfelelő custom hűtés.
Egyik kártyával sem volt soha semmilyen gondom.
-
ashot
tag
89 ota Pczek xt-286-486DX2-DX4-PentiumMMX200-AMDk62400Mhz-Pentium4 1.5Ghz-PentiumCeleron2.6-C2De6400-C2Q6600
Elso 3d kartyam egy DiamondViperV330 meghalt 3ev utan
utana sorrendben : Voodoo3; Inno3D Geforce3 Ti 200 64Mb, Geforce4TI4200, Radeon9600pro, Radeonx1950pro,
8800GTS 320Mb,8800GT,9600GT SLI, 9800GX2
A tobbi mind birta a terhelest -
GxxANC
csendes tag
Nekem egy Canyon FX 5700 van. 2004 májusában vettem. Még mindig megy, most is ennek a képét nézegetem. Évente meg kellett olajozni a ventit. Aztán idén nyáron elmaradt a karbantartást, ami azzal járt, hogy hónapokig ment a videokártya passzívan, de nem panaszkodott, pedig nincs nagy hűtőbordája. Mígnem egy meleg nyári napon a Windows annyira megterhelte, hogy lefagyott szegény. Ekkor jöttem rá, hogy valami gond van a hűtéssel. Benéztem a házba, és láttam hogy a venti nem pörög. Kézzel sem tudtam elpörgetni, pedig nem volt rajta semmi por. Alig tudtam kivenni az alaplapból, olyan forró volt, hogy várni kellett vele pár percet. Most egy szabvány 4 cm-es venti hűti, amit ragasztópisztollyal rögzítettem a bordához. Így megfelelően működik.
-
Skizz
addikt
Riva tnt2 64 - valószínűleg megsült, túlfesz. következtében. Egy szép barna csík jelent meg a GPU környékén.
FX5500 - szimplán megadta magát. Semmi túlfesz.-re vagy túlmelegedésre utaló nyom.
Radeon 9550 - Egy kondi eldurrant...
Radeon X1650 PRO silent - megsült a nagy nyári melegben (természetes halál...)
Geforce 7900GT - memória hiba pár nap után (no oc)
GeForce 8800GT - load alatt összekaparta magát, pár perc után restartolt a gép miatta.
-
janeko
őstag
6600gt - 3 hónap után megadta magát
7900gtx - lassan 2 éve és még mindig hibátlan -
zoli03
őstag
2004: Sparkle FX 5200: működik
3 hónapos Gainward Bliss 9600 GT: mükődik -
Fasten
tag
2001- napjainkig Geforce 2 MX400 32Mb mai napig vidáman teszi a dolgát
2004 - 2007 Ati Radeon 9600 - sajnos meghalt
2007 - napjainkig Galaxy 7600 GS kopp-kopp -
juliabrilke
veterán
Eddig egy 8500le (szerintem BBA volt) és egy asus 7950gx2 kártya halt meg. A többi márka nagyon jól bírta.
-
enyém S3 Virge (PCI): Mai napig jól működik.
enyém Gef 2MX (Inno 3D): Mai napig jól működik
enyém Gef 2GTS (Inno 3D): 1 évig hibátlanul ment, majd eladva
Ati 7200 (nem tudom milyen): kb 2 évig hibátlan volt, majd eladva, cserélték Gef 3 Ti200-ra, ez olyan 5 éve jó.
Gef 3 ti200-ak, ezek sem akarnak tönkremenni.
Gef4 ti4600 (Abit) Mai napig jó
Gef4 mx 440 (Abit) 3 évig jó volt, majd eladva.
enyém Gef 4 ti4200 (Abit): Sok évig jó volt, egy éve.tesómék sikeresen megölték, mert lehúzták a gyári hűtőventit. "Hangos volt" 3 havonta olajoztam, sosem volt bajom vele.
enyém Ati 9600 XT (Club 3D): 4-5 éve hibátlan, PH!-n eladva, azóta sincs baja.
enyém Gef 7600 GS (Galaxy): 1.5-2 éve hibátlan.
Gef 7600 GT (asszem Abit): 3-4 éve hibátlanHirtelen ennyire emlékszem, és ennyiről tudom, hogy milyen kártya volt. Bár ennél sokkal több fordult meg a kezemben, de futó ismertség volt csupán
-
kételkedem
addikt
Sziasztok!
S3Savage4 8Mb-noname, kora ismeretlen, agp-s gépeket ezzel próbálom
ATI Radeon 9600 XT 128MB AGP-noname, kb 4 éves ez van az egyik gépben
Gaiward 9600GT 512MB féléves, ez van a másik gépben
Mindegyik hibátlanul működik. -
990
tag
Én nem régen kezdtem
ATi Radeon 7000 64MB AGP - nyilvány alap - jó 5 évig volt használva - még mindig tökéletes
Gainward 6600GS (PowerPack, ha valaki emlékszik még) - alap - 1 év - még mindig dolgozik
Gainward 7600GT - alap - ~másfél év - elromlott, a memória halt meg.
Kölcsön ATi FireGL X700 - alap - pár hónap - tudomásom szerint jó
Jelenlegi Galaxy 9600GT passzív - már húzogattam, de mivel elég a teljesítménye, alap, sőt a shader órajel még kicsit vissza is van húzva - most is használom - tökéletesen megy -
jaja1981
addikt
Érdekes topik.
Jó rajta nosztalgiázni.C64 utáni x86 PC VGA kariim.
Trident 512K rammal ISA csatolós
Phonix márkájú valamilyen kai 1Mb rammal szintén ISA 486-osba
Cirrus Logic 1Mb PCI
S3 Trio 2MB + 4MB Voodoo kari Elephant
S3 Virge 3D 4MB rammal + Voodoo
S3 Virge 4MB AGP + Voodoo 1 Na itt cseréltem a voodoo 1-esem, mert az AGP-s Virge gyorsabb volt magában.
Inno 3D Gef 3 Ti 200 64 MB Ti 500-ra húzva. Sokáig megvolt, és hibátlanúl adtam el.
Inno Gef 5200 128MB hibátlanúl eladva.
Noname Gef 5500 hibátlanúl eladva.
Connect 3D 9550 passzív hibátlanúl eladva.
Connect 3D 9600 ezzel toltam a DOOM3-at!!! Tök jól vitte.
ABIT 9600XT 256MB VIVO-s nagy Zalmann passzív hűtővel. Eddigi legjobb karim volt.
Sapphire 2600XT 256MB AGP. Ez volt az utsó AGP-s karim, Cry-ra vettem.
Galaxy 7300GT PCI-e. Ez van most is. Zsír jó kari, de majd cserélem, ha jön a GTA!!!!Röviden ennyi a VGA karis történet.
Minden karim jól működött, egy sem ment tönkre, pedig szinte mindet húztam. -
rayoliviero
veterán
Gigabyte 8500 GT: hibátlan
Asus 8600 GT: hibátlan
Zotac 8600 GT: hibátlan -
AntraX87
csendes tag
Nekem!
Inno3D Geforece 2 MX 400 64 MB Havernál, hibátlan
Inno3D Gef. 3 Ti 200 128 MB Havernál, hibátlan
Sapphire Radeon 9600XT 256 MB Bátyámnál (meghalt rajta a gyári hűtő, de időben észrevettük és cserélve lett) hibátlan
AMD HD 3200 (780G int.vga) hibátlan -
kts88
aktív tag
Akkor az én kártyáim.
inno3d TNT2 M64, hibátlan eladtam
eagle Geforce4 MX 420 64Mb DDR, hibátlan eladtam
stlab geforce2 Mx 400 64Mb SDR, hibátlan eladtam
inno3d Geforce FX 5200 64bit 64Mb, hibátlan a mai napig is
Club 3D Radeon 9600xt , eladtam, de a haveromnál kifeküdt egy fél év alatt
ASUS Geforce 7600Gs DDR2, hibátlan eladtam
Leadtek Geforce 8600gt 256Mb DDR3, szét van vmodolva, a gpu lesarkazva két helyen, +iszonyatos tuning, de 1 éve hibátlan, bár a gyári ventije hangos, de legalább melegHavernak
Leadtek Geforce fx5700 hibátlan, polcon porosodik
inno3d Geforce 6600gt az analóg kimenet nem megytesó
valamilyen radeon 8500 64Mb DDR, hibátlan eladva
inno3d Geforce 6600 128Mb hibátlan, megy a mai napig is
Leadtek 7600gt hibátlan, most is nyüstöli, bár ezen is az a szörnyű venti van mint a 8600-onEnnyit most, ha lesz még kártya akkor beírom.
-
st81
tag
Az eddigiek:
S3 trio 1MB, S3 Virge 4MB, Gef. 2 mx 400 32 MB, ati 9600Pro, ati 4850.
Mindegyik kiválóan működött. Az első kettőt 1-1 évig, a geforcet kb. 3 évig, a 9600pro-t pedig 4 évig használtam. A 4850 új fiú még, de 3-4 évig biztosan szeretném használni. -
Akkor az én listám:
Csak az "újjabakat"
S3 szériából volt sokféle, gyakorlatilag egyik sem halt be. Trio/Virge/Savage márkára nem emlékszem.
Voodoo1/2/3 Diamond/Inno/3dfx, midegyik hibátlan.
Geforce 2 mx 400 Manli típusú, memóriahibával szált el, utánna lett ugyanilyen Inno-ba hibátlan. Nem volt húzva!
Geforce 4 ti 4200-8x Abit ramhibával elszállt, majd csere ugyanerre OTES hűtősre az a mai napig működik.
Geforce 6800GT AGP Leadtek, már-már hagyományként memóriahiba, csere Ultra-ra PCIe-ben a mai napig hibátlan leszámítva a ventijét.
Geforce 8800Gt Inno, szintén hibátlan de a gyári hűtése katasztrófa.Nálam legtöbbször ramhibával döglenek a cuccok, azután ventik halnak be. Hozzáteszem tuningolok ugyhogy betudható annak a haláluk.
-
gtamate2
veterán
nekem idáig velük volt dolgom:
geforce 2 64mb ram 64bit -hát igen, első vga-m 1évig volt szolgálatban, akkoriban igencsak jónak számított, sajna kiöregedett a kari, cserélni kellett
ati club radeon 9250 pro 128mega/64bit -sokáig volt ez a kártyám nagyon megszerettemannak idején jó volt bizony kemény 20ezret szurkoltam ki érte
ati saphire 9600 xt 256mb/128bit - kevés ideig volt szolgálatba 15k-ért vettem újonon gyenge kártya volt, mivel későn vettem sajna :S
nvidia zotac 8500gt 512mb/128bit kemény 2hétig volt ez a kártyám crysis ment enyit tudok róla
nvidia gigabyte 8600gt 512mb/128bit jó kártya fél évig húzta de minden game szépen vitt (1m-es plazma tv-n is mentek szépen a dolgok, igaz 1024*768-on :/)
xfx 9600 gt 512mb/256bit szépen megy a kártya mindent visz maxon (jólvan na crysist nem) nagyon megszerettem már 1 hónapja van itt
-
H.O.D.
senior tag
Szép sorban:
- Tseng ET6000 + Diamond Voodoo. Hibátlanul működtek;
- Riva 128 + Diamond Voodoo2 8MB SLI (a Voodook megvannak ma is, imádom őket). Nem volt hiba;
- Matrox G400 a fenti Voodoo2-kkel karöltve. OpenGL alatt fagyott, gondolom driver miatt;
- GeForce2 MX400. Zörgött a hűtője, vígasztalanul;
- GeForce4 Ti4200 (Abit asszem). Ment, mint a meszes, imádtam;
- Ati Radeon 9250 (GeCube). Jót röhögtem a magyar feature listán a dobozon. A kártya rendben volt;
- GeForce 6600GT AGP (Asus). Memók megálltak, garba cserélték;
- GeForce 6800GT AGP (Leadtek). Na, ez volt valami. Figyel a kincsesládámban a mai napig;
- ATI Radeon X1950pro AGP. Brutális és hibátlan;
- GeForce 8600GT (Gigabyte). Ez is jó kártya nálam. Egyik gépemben most is ez van;
- GeForce 8800GT (Gigabyte). Fagy. Windows alatt, Linux alatt, akárhol, akármilyen driverrel. Gari folyamatban;
- AMD 4850CF (Gigabyte). Jessz!!! -
Fr@ps
tag
Csá mindenkinek!!!
Van egy közérdekű közleményem....:::
van egy ASUS EAX1950 Pro 256mb-os vga-m...
nos nem is ezzel lenne a baj...hanem..
gyárilag van hozzá egy olyan progi amit ugy hivnak..hogy SmartDoctor
nos...
nemtom hogy miért (ha vki tud segiteni akkor kééééremmmm ühümmmm segiiiiitseeen....XD)
amikor bekötötték a netet akkor kezdődött...
Bekapcsoltam a gépet és amikor az MSN meg ilyenek kijöttek volna akkor a gép hirtelen HOPP...csontrafagyott se Caps Lock ..semmi...néztem ám rendesen a gépre.......
ez ment 4-5 hónapig ..kihivtam szakembert hogy nézze meg mi a gáz...
egy hét "hülyéskedés a géppel" cimszo alatt eltötltött idö után meg egy sikeres vinyo csere a semmiért után rájöttünk hogy a SmartDoctor tesz be nekünk....amikor bekapcsolom a gépet és elöugrana a progi akkor olyan szépen csontrafagy a gép mint az álom....
Fogtuk SmartDoctor --->uninstall---> no problem
Ez mind szép és jó de miért pont a netbekötés után történt ez???????
Ha valakinek ilye gondja van akkor azt javaslom hogy állitsa be a SmartDoctort olyan módra hogy csak manuálisan lehessen elöhozni és akkor elméletileg nem fog contrafagyni a rendszer...(elméletileg)... -
RoyalFlush
őstag
Két AGP-s Inno3D-n beállt a cooler, mint a klinikai halál. Az egyik 64MB-os, a másik 128MB-os volt. Nem ment tönkre egyik sem, jelenleg cpu cooler hűti mindkettőt, használhatóak (3D alkalmazások alatt nem figyeltem meg hibátlanul működnek e). Most egy Ati Radeon 9600 128MB AGP kártya rakoncátlankodik ..
Ami jelenleg a gépemben van az egy ASUS 7950GT 512MB PCI-E, lekopogom eddig nem volt vele probléma.
-
Mans20
addikt
Hi
A legelső amit vettem:
Leadtek GF 440MX 64RAM kb 5 éves még él 1 gépben.
Inno GF FX 5500 256 ram kb 2 évig élt,ideges lettem és széttuningoltam,az ismerősömnél már halott volt.
Leadtek 6600GT 128 ram Ez jóvolt kb 1,5 évig aztán a vf700CU hűtővel szétzúztam a magot,utána szétvertem és kettétörtem.
Galaxy 7600GS 256 ram ő életben van a mostani gépemben. -
zoltanz
nagyúr
Ami van
Abit ATI Radeon 9600XT 256 MB
Inno3D Nvidia Geforce 7300GT 256 MB
Asus Nvidia Geforce 3 Ti200 64 MB
tartalék noname Nvidia Geforce 2 MX 32 MB SD-RAMAmi meghibásodott egy ATI RADEON 9000 64 MB DDR -es volt TV kimenetes kimúlt, de elötte a TV -t is tönkre vágta.
Másik Nvidia Geforce 3 Ti 200 Abit 64 MB azon megált a ventilátor. -
Turmoil
senior tag
A legeslegelső egy CGA (ISA!) kártya volt, egy XT-ben, márkára nem emlékszem.
Utána egy Hercules 720x348-as monochrome, szép sárga monitorra kötve
A következő, amire emlékszem, az egy Trident 9000 SVGA volt (VESA Local Bus), az EGA mintha kimaradt volna.
PCI-s korszakban egy S3 Virge 3D boldogított, már bekamuzta, hogy tud valamit 3D grafika terén, de a helyében letagadtam volna.
A következő, máig legkedvencebb kártyám egy Matrox Millenium G400 32MB volt. Sokáig egy 500-as Celeronnal szégyenítettem meg, de végül megszokta és egyszer 2501 pontot termelt 3DMark2001-ben. Aztán a váltás megviselte, és nem sokkal azután, hogy átraktam jelenlegi gépembe (Athlon XP 2400+, stb...) egy hirtelen mozdulattal elhalálozott. Azóta is békében nyugszik egyik fiókom mélyén.
Tűzoltásként kaptam kölcsön egy TNT2-es kártyát, amitől ki is folyt a szemem (Syncmaster 550b), a G400-hoz képest valami siralmasan vibráló, bántó képe volt. Azt hiszem ez volt az a pont, amikor eldőlt, hogy nagyon sokáig nem lesz nVidia-s kártyám
Szerencsére csak addig volt nálam, amíg meg nem vettem jelenlegi Gigabyte Maya II Radeon 9000 Pro 128 MB kártyámat, ami rövidesen nyugdíjba vonul és utódja jó eséllyel egy RS780-as alaplapi chipset lesz, esetleg megtámogatva egy HD3450-es tesóval. -
fari70
csendes tag
Inno3d AGP 6600GT 2 éve hibátlan.
-
nesa
veterán
Trident akarmi
S3 trio 3D 1mb
S3 tro 3D 4Mb
no name S3 savage4 16MB na ez kb 2-3 napot ment es vege volt gariba csereltek
Inno 3D S3 savage4 32MB szuper volt
Inno 3D Gx MX400 32MB
no name GF MX 400 64MB
Inno 3D Mx400 64MB ezek valamiben kulonboztek mert az inno sokkal jobb volt
Inno 3D Fx 5200 128MB/128Bit
Inno 3D FX 5500 128MB/128Bit en miutan bejarta PH-t visszakerult es most aposom hasznalja.
Inno 3D 7300Gt 128MB Gddr3 ez is jarta 1 ideig a PH-t nemtudok rola semmit...
Leadtek 6800Ultra 256Mb Gddr3
Galaxy 7300Gt 256MB Gddr3 zalman
Galaxy 7300GT 256MB Gddr3nagyon tuningos
Inno 3D 7600GT 256MB Gddr3Ezek azok amiket kimondottan magamnak vettem, szereztem... 1 dobta be a kulcsot.
-
TT1
csendes tag
Nekem a legelső vidkátyám egy ATi 9200 volt 1 éy után meghalt. Azután egy Nvidia fx 5500 ami szintén egy év után megrogyott. Most Ati x1650 Sapphire van. Ez már egyész tűrhető, de még csak fél éves. Félek is tőle. A másik két videok. halálának oka valószínűleg az UT2004.
-
sisakos
csendes tag
Most már tudom, hogy az inno az agp-s karikra miért csak 1év garit ad
-
7600 GS
addikt
Leadtek A400 TDH 6800:hibátlan
Asus 7600 GS:hibátlan
Asus EN 8800 GTX: hibátlan
Gigabyte 8800 Ultra:hibátlan
eVGA e-Geforce 8800 GTS SSC(G92):hibátlan -
Zooka
tag
Nekem is volt egy-kettő:
Geforce 2 MX400 64Mb - első "komoly" pc-mben, örültem hogy tudok Half-life 2-zni vele
Radeon 9600XT 128Mb - számomra durva volt a teljesítménytöbblet... A hűtése egy idő után elviselhetetlen lett.
Geforce 7300GT - árához mérten korrekt kis kártya volt
Geforce 7900GS Super - annyira nem volt szuper, két hét után képhibák, ment vissza gariba. Bosszúságot okozott, mert Accelero S1 hűtőt is kapott, újra cserélni vagy megjavítani meg nem tudták.
Geforce 8800GTX - Több mint fél éve használom, nagy megelégedettséggel, remélem még jó ideig bírja az iramotRemélem hamarosan kapni fog egy Accelero Xtreme-et.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem idáig ezek a kártyáim voltak:
SiS 6326 integrált 8MB-os vga, (hibátlan volt, de lecserélem erre):
Inno Savage4 16MB/64bit PCI (csak a ventillátor adta meg magát, de ment passzívan is)
Noname GF MX440 64MB/64 bit (1,5 év használat után eladva, baja nem volt)
Gecube Radeon 9600Pro 256MB/128bit (tökéletes volt, de el lett adva)
Inno GF 6600 256MB/128bit (2 hónap után eladva, de baja nem volt)
XFX GF 7300GT 256MBddr2/128bit (1 év után eladva, semmi gond nem volt vele)Shappire X1950Pro 256MB/256bit (mostani kártyám, remélem nem szakítja meg e remek sorozatot
)
-
SzMhun
tag
Radeon 7000 évekig ment, hibátlanul eladva.
Inno 6200A egy évig ment, hibátlanul eladva.
Inno 6600GT egy év után meg döglött. az utolsó két hetében még pár kibekapcsolás után hajlandó volt képet adni, végül már nem.
Giga 2600XT (passzív): két hónapja megy.Húzva semmi nem volt.
-
Fényhozó
tag
Nekem eddig egy Powercolor Radeon 9800Pro-m ment tönkre már!
-
alien_
őstag
Régebbi kis Tridenteket, Ati Rage Pro-kat nem kívánom fejtegetni, a többi pedig:
1. Intel i740 8mb - hibátlanul ment, aztán elvitte egy vihar..
2. GF4 MX440 - hűtés tönkrement, egyébként jól megy a mai napig
3. XpertVision 9800se 256bit/128mb - eladva, hűtéscsere kellett
4. Galaxy 7900GS Super 256bit/256mb - hibátlanul ment, eladva
5. MSI 8800GT OC 256bit/512mb - hibátlanul ment, hűtéscsere, eladva
6. Gainward 8800GTS 256bit/512mb - hibátlanul megy -
eddie17
addikt
Gainward Voodoo1(működött, így is lett eladva)
Geforce 2 MX200(működött, így is lett eladva)
Geforce Fx5200(Működött, amig szét nem lett kapva[legendás Sis Xabre verzió] )
Geforce 4 MX400(Működött, így is lett eladva)
Ati Radeon 9550CDT (Működött, így is lett eladva)
Geforce 7600GST(Működik, még mindig megvan)
Geforce 8600GT(jelenleg is használom)Összegezve, minden kártyám túlélte a nálam való szereplését, kivéve az FX5200-at, de az egy érdekes, és furmányos sztori
(itt megnézhető, mennyire jóféle volt. És az a vicces, hogy én nem bontóba vettem annó...)
-
webdeejay
aktív tag
Hát amik mindig is működtek:
MX440
aztán MX400
majd 9250
majd FX5200
majd FX5500
aztán 6200
utána S3 Trio 4 mb(átmeneti kártya, úgy vettem 200 ft-ért)
most 7600GTamik tönkrementek:
MX440(ez egy másik)
7300GTgDDR2 -
Kazimír
őstag
Az első egy Abit Ti4200 volt, használtan vettem, hibátlanul működött passzív hűtéssel is. Eladva
A mostani (A topicnyitó gondolatra is reagálva): Inno Gf 6600 AGP-s nem GT, már néhány éve, hibátlanul működik. Véletlenül egy jó példányt fogtam volna ki?A teljesítményével nem igazán vagyok megelégedve (anno költségkímélésből választottam ezt, a GT-t akkor aranyárban mérték), de már csak 1 hónapot kell, hogy szolgáljon, akkor remélhetőleg meg tudok szabadulni majd tőle, a teljes géppel együtt
-
sasa134
addikt
nah, ide még nem írtam eddig..
az első PC-m 1992-ben lett meg,egy 386dx 33-as volt 1Mb Ram-mal.
Emlékszem, 110 ezer Forintba került egy Lexmark tűs nyomtatóval, 14-es CGA moncsival.
VGA: valami Trident ISA-s cucc, ha jól emlékszem 256kb memóriával.
aztán jött Trident 512Kb ISA
S3 Trio32 1Mb
S3 Trio64V+ 1Mb majd kibővítve 2Mb-ra
Ehhez jött egy Elephant "márkájú" 3Dfx Voodoo 4MB-os társkártya, horror áron (de nagyon jó kis cucc volt anno, glquake, Turok, hmmmm...)
aztán Leadtek Geforce 256 32Mb
Abit Siluro Geforce3 Ti200 64Mb ( a legszebb kártya szerintem...)
Asus Radeon 9200
Eagle Geforce 6600 AGP-s, 128MB
Sapphire ATI Radeon x1650xt 256Mb
és most egy eVGA Geforce 7900GTAmit bánok, hogy kimaradtak valahogy az életemből az S3 Savage és az ATI Rage,Fury kártyák..Kár...
-
Hi!
Én s3 savage 4 32 mb kártyával kezdtem... Rengeteget Age of 2-ztem rajta
Aztán jött a jó öreg geforce 2 mx, amin nagyon sok játékot végig toltam annó.
Ezután: Sapphire Radeon 9600xt, (ez volt meg a letovább, majd megszakadt a szivem, amikor eladtam, de kellett a pénz a Gainward 7600gt-re, ami alig fél évig volt, mert jobbnak láttam eladni, amíg ér valamit. (így alig buktam rajta)
Jelenleg Asus 8600gt megy. -
Machinehead
csendes tag
Üdv!
Én ilyen kártyákat használtam:
STlab Geforce 2 MX 400 64 MB(passzív hűtés) 2 évig használtam hibátlanul eladva.(tuning nem volt)
Eagle Geforce 4 MX 440 With 8x AGP 64MB 1,5 évig használtam hibátlanul eladva.(tuning nem volt)
Inno3D Geforce FX 5500 256MB (passzív hűtés) 1,5 évig használtam hibátlanul eladva.(tuning nem volt)
aXLe Geforce 6600 256 MB (effektív 300/400)1,5 éve használom, hibátlanul megy tuning pár tesztig volt (375/500) és nem hibázott nem is nagyon melegedett.Hűtéseket nem cseréltem egyiken sem.
-
Gabboo
tag
Helló!
Otthon: ATI 8500 64 MB AGP (ez még built by ATI)
Kb. 6 éve hibátlanul működik, és a mostani kártyákkal szemben semmi baja nincs a gyári hűtésnek, még csak nem is zajos.BP-n: Sapphire HD 2600XT 256 MB GDDR4
Augusztus óta van meg, ez is hibátlanul megy, annyi problémám van vele összesen, hogy a jól szellőző házam ellenére 60 fok körüli szokott lenni a hőmérséklete.BP-n volt: Abit X600 Pro 256 MB
Ezt váltotta a 2600XT, egész jól ment a kártya, csak a hűtése adta meg magát egy fél év alatt, ahogy az mostanában gyakori.Mod:
Ja, majd' elfelejtettem, hogy otthon régen volt egy S3 Trio 3D/2X 4 MB kártyám, az nagyon durva volt, az első 3D-s gyorsítókártyám. Mennyit játszottam akkor a Sports Car GT '99-el! A régi szép idők... Semmi baj nem volt, csak a 8500-as Radeon váltotta.
Ennyi.Bye
Gabboo -
snecy
senior tag
Most egy XFX 7900GT, de kb 2005 elejétől 2007 közepéig egy Nvidia Axle 6600 volt.
Ezeket megelőzően volt Ti4200, 4800SE, Gef3 Ti500, Gef2 MX200, TNT1, meg a régebbi 1 megás 2D-s kacatok
Volt egy 12megás Voodoo2 is, 2001-ben vettem 9.000 pénzért, lehet jól átvertek vele akkor -
jokeph
nagyúr
Jah, még valami: huzva csak az Inno3DGeforce3 Ti200 64Mb-os volt, de nem vette zokon, most is ez van a gépben amiröl irok a totyikba.
3Dmark2001-ben ponvadászatot nyomtunk vele, alap órajeles pontszám: GPU175MHZ@RAM400MHZ-6400 pont körül. Tuningolva GPU225MHZ(ez a vége)@RAM490MHZ 9954pontocska! Persze gyárilag hütöbordázottak a memók rajta, meg a venti cserélve lett miután megdöglött, ingyen volt rátettünk egy táp DC-ventit(8cm), nagyon klafa, zsugorcsövel fogattuk fel.
lesz még ilyen topik, csak más alkatrészzel? (HDD,MB,RAM,CPU?)
a kari életéböl durván 2évet ment húzva, nálam akitöl vettem annál nem tudom menyit ment nyuzva, a nyúzóprogi a Powerstrip3.x volt
-
Hujikolp
őstag
nvidia tnt1. most is megy a gépben
-
jokeph
nagyúr
Hali Mindenkinek!
nekem a következö példányaim vannak: S3Savage4 8Mb- 7 éves és kifogástalan
Inno3D Geforce2 Gts PRO 32Mb- ez is oan 7 éves körül van, kifogástalan (COD2 fut rajta! )
Inno3D Geforce3 Ti 200 64Mb, ez kb lassan 6 éves lesz-kifogástalan, jelenleg is használom
Abit Siluro Geforce 4Ti4200 4@AGP 128Mb- majd 5 éves- annyia hibája hogy a gyári coolert cserélni kellett és közben lepattant 2 SMD, visszaforrasztottuk, nemsokkal utána a VGA kimeneten a zöld szin megszünt létezni-azota a DVI kimentet használom átalakitoval-amugy teljesen ok
Volt egy MSI NX6600 AGP 256MB, 9 honaposan eladtam, kellett a lovettanem volt vele gondom meg a mostani gazdájának sincs, most 2 éves mult a kari
meg volt egy ASUS V7100 PRO-m (Geforce 2 Mx400 128bit Sdram, 64MB), ez is 7 éves és még mindig jo
HAVER1 : Inno3D Geforce4MX440 64MB-128Bit-4 éves, teljesen ok
Inno3D Geforce6600128Mb AGP-2 éves ok
HAVER2: Inno3D Geforce 6600GT 128Mb AGP- 1 év 2 honap után megadta magát
most egy Inno3D Geforce 7600GS 256Mb AGP van neki, még csak 1 éves, eddig OK.
HAVER3: ATI Rage 128 Pro 8Mb, nem tudom hány éves, de mai napig frankon megy
ATI RADEON9550 128Mb 2 éves, nagyon OK.
ATI RADEON X1650Pro 256Mb PCI-E, ez 1 éves mulott, franko még
jo lenne lecserélnem az egyiket valami brutálra (HIS RADEON X1950Pro AGP) dehát 45.000Ft-t nem adok ki.
asszem jo lesz egy 7600 GT is feleannyiért -
hoby36
senior tag
Márt kb.4 éve:Sapphire Radeon 9600.Soha nem volt baja.
-
gandras
tag
válasz
VaniliásRönk #501 üzenetére
igen kimértük dos-ban (testprogival) mert képet adott csak csikos volt a kép, a test az mutatta hogy a asszem 12 db memóriafunkcióból (nem vagyok biztos benne asszem ennyi van) csak 1 volt jó azért adott képet fura színekkel csíkosan
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest