Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Szerintem Google Photos. Általuk megszabott méretig korlátlanul lehet feltölteni (ők átméretezik), bár ez nem 100-as, mert sokkal kisebb lesz a kép mint amit ígérnek. Viszont 15GB-ig (havi $2-ért 100GB is, ami nagyon jó ár) olyan méretben lehet feltölteni amilyenben akarod. Albumba rendezhetőek, utána pedig úgy osztod meg hogy link birtokában bárki megnézhesse, és kész is. Nagyon szép, letisztult, sallangmentes album lesz a végén.
-
devil-k
nagyúr
"épp honlapot készítek az autókereskedésünk számára, viszont oda korlátozott számban lehet képet feltenni, ezért gondoltam rá, hogy inkább 1 linket raknék oda, ahonnan átirányíthatom az illetőt egy dropbox-hoz hasonló rendszerbe"
Szerintem, ez így nagyon amatőr kivitelezés. Inkább a honlap tárhelyét kellene bővíteni. SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest