Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiteki
tag
Ok én épp tegnap aktiváltam 1db o365 fiókot és tegnap 9 gigát töltöttem fel ma pedig elöbb 86,5 gigát toltam fel 219 perc alatt 6,5 m/sec felel meg. Csak épp amikor legutobb aktiváltam o365 fiokot és toltam fel cirka 50 gigányi cuccot nagysebességgel kaptam 24 órás lockot microsoftól hogy szerintük túl gyorsan töltök fel nagy mennyiséget

50 gigát ja és nem először kapok ilyen mailt hanem már két különböző fiókba toltam fel mentéseket 40-50 gigát darabolva és ott is kaptam mailt + lockot! amit 24 óra elteltével vagy épp csetelve velük feloldották!
kiványcsi vagyok kapok e-mailt újra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pintert
csendes tag
Ugye a lakossagi Office 365-hoz ami jar OneDrive 1TB az nem uzleti OneDrive, hanem inkabb a sima talan...
Te akkor rendesen hasznalod, mint "halozati meghajto"? Normal, napi hasznalatban?
Eszre vettel vele valamit, ami miatt nem erdemes, vagy a mostani Win10-el mar teljesen vallalhato normalis es megbizhato kategoriaba tartozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)