Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezekkel tisztában vagyok amiket leírtál , de valahol mégis bennem van a kisördög hogy felhasználják akár AI fejlesztésre , vagy akármi ...
Az ingyenest mint írtam nem érdekel ,mert tudjuk hogy így "fizetek" a szolgáltatásért , de ha fizetős akkor remélem nem így van.Egyébként épp a FolderSync appban (nem tudom ismered e , lényeg hogy tud időzítve szinkronizálni) benne van , de valamiért mégsem tudom a pCloud fiókhoz kapcsolni.
A másik pedig az egyszerűség miatt örülnék ha a fájl kezelőhöz ( Solid Explorer) tudnám mountolni, mint a Onedrive , Dropbox vagy GDrive-t.
Ha nem megy ezekkel nem gond , túllendülök rajta.Snoop-y: megnézem ezeket , alszom rá , aztán meglátom kinek adom el a lelkem

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Witcher 1 Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest