- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sTemplar
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5904 üzenetére
Sziasztok
Használjátok néhányan a TeraBox tárhelyét ( https://www.terabox.com/ ).
Kipróbáltam én is, de:
A web oldalukon 1 TB (1024 GB)-os ingyenes fiókról és 2 TB (2048 GB)-os prémium fiókról írnak.
Semmilyen más fiókot nem említenek.
Mégis miután regisztráltam a weboldalukon, egy 10 GB-os tárhelyem lett, legalábbis böngészővel belépve ezt látom. (Mondjuk a kliensüket még nem próbáltam, de furcsállnám ha ezen múlna.)
Aki még regisztrált az megkapta az 1 TB-os tárhelyet? Vagy kellett még tennie érte valamit?
A szupportot már kérdeztem, de nem válaszoltak, pár hét alatt sem.És még egy ehez kapcsolódó, Google-fiókkal regisztráltam, de váltanák e-mail/jelszó párosra, csak én nem találok erre lehetőséget, vagy nem módosítható utólag ez?
Újból regisztrálnom kellene hozzá?Köszönöm ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest