Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
válasz
sTemplar
üzenetére
Böngészőben a weboldalakon.
A klienst nem töltöttem le, hiszen ahogyan lentebb is írtam, nem akartam "használni".
Egyszerűen csak kíváncsi voltam.
Mindazok mellett a fontosabb dolgaimat (4 felhőtárhelyet is használok), csak "megbízható" helyen igyekszem elhelyezni (ez három hely). A negyedik egy nem túl ismert, nekem mégis szimpatikus megoldás. Itt nyilván a kevésbé fontos dolgok vannak (melyek ha vesznek, hát vesszenek).
Az hogy mely tárhelyek ezek az jelen helyzetben nem releváns, illetve szándékosan nem kívánom megnevezni őket, mivel valaki majd úgyis "beleköt", hogy hülye vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi