- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Jópofa. (Hirtelen Mortál kivégzések jutottak eszembe.)
Tényleg működik, én is megcsináltam.
Jó lenne ez a Sync, de bűn lassú. Nekem valami több 10 TB-ot is fogadó, megbízható, stabil, gyors felhő kellene munkához, lehessen több felhasználót hozzáadni, fájlokat várni kintről, sokféle módon megosztani, szinkronizálni, pár hónapig verzió előzményeket visszaállítani, stb. Előfordulna, hogy egy-egy este 2-300 GB új adat is felmenne (videós nyersanyagok). De mire ezt felszenvedem a Sync 5MB/s-os sebességével...
Még nézelődök, jelenleg a pCloud a befutó, csak azok is szórakoznak a "korlátlan" tárhellyel. Reklámozzák agyba-főbe, aztán amikor rákérdezel, akkor jön a válasz, hogy jaaaa, ez nem óriási backup processzekre lett ám kitalálva, inkább ne arra használd. Kapsz 2TB-ot felhasználónként, aztán ha megtelik, könyörögni kell a bővítésért, aztán ha az is megtelik, akkor újra, és így tovább. Ennek mi értelme van, nem tudom, és hogy miért kell "korlátlanként" reklámozni?
Van itthon Synology NAS, használom ilyesmire is, de rendre jönnek a hibaüzenetek a bénázó távoli felhasználóktól, hogy nem férnek hozzá, lassú, megszakad a le/feltöltés, stb., pedig elvileg minden oké, kintről is teszteltem.
Valakinek esetleg ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest