Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Igaz van saját épített NAS-om, de szeretném a legfontosabb adataimat (képeket,video-k, telefon back-up ) egy felhő szolgáltatásba menteni.
A szokásos köröket megfutottam (Dropbox,box.com,Google Drive/One, icloud, mega....), viszont elég sok helyen van fájlkorlát pl max 2 GB a legnagyobb feltöltött fájl mérete.
Ami azért rossz mert , ha van egy komplett backup-om vagy hosszabb családi video-m, akkor bukó sajnos.
Ti mit ajánltok, mert egyenlőre csak a Google (Google One marad)
- kb 100-200GB elég lenne egyenlőre
- képek,videok, backup adataim elérése
- max havi 1k vagy évi 10k-ból megálljon
- Esetleg barátokkal/családtagokkal lévő megosztás nem lenne rossz, de szerintem ez mind tudja.Eddig a Google One 100-as 6700FT/év vagy a 200-as 10900 a szimpatikus.
Ezenkívül bármi mást ajántok vagy ajánlott?
Olyasmit néztem, még hogy O365-ös előfizetés + 1TB-os tárhely, de ezzel nem vagyok képben sajnos, illetve nem tudom hogy a vállalati 1-es csomag mennyire vehetem igénybe, mint átlag user, mert nekem erre a célra tökéletesen megfelelne , sőt még sok is lenne a tárhely.
Segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest