Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosiapu
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Sokat vissza olvastam a Fórumban, de eddig nem találtam rá a megoldásra. A 2.4.11 verzió óta a Dropbox mindig a C:\ particióra települ új telepitésnél. Eddig az emlitett verzióval megoldottam, hogy a D:\ particióra telepithettem minden gond nélkül, szinkronizáció is működött. Sajnos újra kellett telepitenem a Win7-esemet, a régi verziót nem engedi feltelepiteni a Dropbox, csak a legújabb verziót! Korlátozott a C:\ particióm, nem szeretném megfojtani vagy kibőviteni a Dropbox miatt. Jelenleg 25GB-s a C:\ partióm. (Kicsi a netbook-om winchestere és eddig biztonságosan tároltam rajta a Dropbox-omat Nem akarom mindig újra letölteni estleges újtelepitésnél).Találkozott e más is ezzel a problémával és van-e okos megoldás? Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- Futás, futópályák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest