Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Szerintem, tök egyértelmű a hozzáírás nélkül is hogy természetesen csak szerintem. Nem statisztikát hoztam, vagy közvéleménykutatást. Csupán attól hogy nem írtam le oda a véleményem már akkor sem volt más, nem azért mentem oda.
Nem tudom, melyik szavak értelmét nem érted az állítólag és a lehet rosszul emlékszem közül, de láthatóan nem érted a szavak jelentését. Utána tudtam volna nézni, ahogy meg tudnám keresni a cikket is ahol erről olvastam, de tök fölösleges. Nyilván még sosem fordult elő hogy (egy cég) állított valamit és később mégse pont az lett.
De ha már ennyire szar, troll, meg hazug vagyok, szavaztassuk meg a többieket, itt, vagy akármelyik win topikban hogy kettőnk közül ki a troll és ki sértegeti a másikat
Én bele merek állni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én bele merek állni