Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #330 üzenetére
Nem kell félremagyarázás.
Én bevállaltam.
Te nem.
Ennyi.A többi csak süket duma.
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #328 üzenetére
Szerintem, tök egyértelmű a hozzáírás nélkül is hogy természetesen csak szerintem. Nem statisztikát hoztam, vagy közvéleménykutatást. Csupán attól hogy nem írtam le oda a véleményem már akkor sem volt más, nem azért mentem oda.
Nem tudom, melyik szavak értelmét nem érted az állítólag és a lehet rosszul emlékszem közül, de láthatóan nem érted a szavak jelentését. Utána tudtam volna nézni, ahogy meg tudnám keresni a cikket is ahol erről olvastam, de tök fölösleges. Nyilván még sosem fordult elő hogy (egy cég) állított valamit és később mégse pont az lett.
De ha már ennyire szar, troll, meg hazug vagyok, szavaztassuk meg a többieket, itt, vagy akármelyik win topikban hogy kettőnk közül ki a troll és ki sértegeti a másikatÉn bele merek állni
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #324 üzenetére
"Nana, a trollokot és a kéretlen okoskodókat ne keverd azokkal a fórumtagokkal, akik ténylegesen segítséget akarnak kérni, megoldást akarnak egy adott problémára, vagy éppen információt valamiről amit nem értenek."
Ezért nem írtam 100, hanem csak 70%-otVannak akik valóban hasznos tanácsot kapnak tőled. Mondjuk a többiek egy része is - csak 'furább' stílusban... És nyilvánvalóan nem erre a topikra értettem, hanem a téma rendes - win10, win11 - topikjaira.
"de még abban is echte hülyeséget írtál"
Amiben rögtön be is ismertem, hogy állítólag, és még az se biztos hogy jól emlékszem. De ez ne zavarjon. És nem egy lassan egy éves cikkre emlékszem - Stingtől amúgysem olvasok semmit - hanem kb. hónapos. De még most sem tartom kizártnak, ahogy azt az eredeti hozzászólásban is írtam, hogy pusztán rosszul emlékszem.Mindenesetre köszönöm hogy tökéletesen igazoltad mindenki előtt a valóságtartalmát (vagy legalábbis egy részét) annak amit írtam
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #320 üzenetére
Kiket is? Úgy a 70-90%-át annak aki segítséget kér. Van akit már rögtön az első, van akit harmadik válaszodban. Néha nem lehet eldönteni hogy trollkodsz, kisebbrendűségben szenvedsz, szándékosan provokálsz, egy 12 éves gyerek vagy-e aki így éli ki magát, vagy egyéb.
Nem, az enyémmel nincsen. Legalábbis ilyen szintű mint nálad. Nálam másféle van
Az utolsó mondatodig egy tök korrekt és elfogadható választ adtál, azzal viszont megint csak az lett, hogy te láthatóan szándékosan provokálsz, ha kell, ha nem. Lehetett volna máshogy is lekezelni amit írtam, te a provokálást választottad. -
zseko
veterán
válasz
King Unique #314 üzenetére
Te lenézed az embereket. Ezt mindenki azonnal levágja aki két mondatot is beszél veled vagy olvas tőled. A tudásoddal nincs gond az nem kétséges, a személyiségeddel ellenben igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged