Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jónapot!
Szóval lenne egy kis problémám. Megtetszett egyik tankörtársam gépén a Fedora Core 4, és úgy döntöttem, hogy feltelepítem. Leszedtem a 64 bites DVD-s változatot, indítanám a telepítőt, kernel panic: unable to moiunt root device, meg írja, hogy indítsam ''root='' paranccsal a telepítőt. Aztán leszedtem a 4 CD-s 32 bites változatot, mondván hogy lehet, hogy a DVD nem jó. Telepíteném, ugyanez.
A konfig: ASUS A6U-5050 notebook (AMD Turion64+ MT-30, 512MB RAM, Hithachi Travelstar 60GB HDD, SiS chipset).
Viszont beleraktam a 32 bites verziót az asztali gépbe, és gond nélkül elindult a telepítő. Mi lehet a probléma?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Bazsesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest