Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rokefeller
senior tag
én a memóriának megfelelő sima swapet lőttem be, ugyanannyit mint a me, másik topikban azt írták a kétszerese a tuti, szerintem nagy teteje nincs, mert elég ritkán nyúl hozzá nálam... többi hely meg ment mind a per alá... olvastam egy linux rendszergazdás könyvet, leginkább kiszolgálók esetén érdemes több partíciót kialakítani a boot, root, tmp stb számára, de desktopnál nincs sok teteje... mondjuk én nem vagyok túl advanced linux user, de a particionálás ilyen módja még nem okozott semmi problémát, esetleg annyit lehet még, hogy megnézed kb mennyit fog a feltelepített rendszer foglalni, az adatok nélkül, és annak csinálsz egy partíciót, az adatoknak meg mégegyet, hogy egy későbbi reinstallnál az adatokat ne kelljen buzerálni... persze a reinstall csak windowsos paranoia miatt merül fel

-
GD
őstag
néztem, legújabb van rajta, azt olvastam valahol hogy csak az ati win-es szoftverben lehet állítani.. biosban még így sem..mind1, nem ez a fő bajom hanem:
küzdök az indítási kernel paraméterekkel eddig eredménytelenül..
nofb, vga=791, vga=771, nofb, minden sz@rt próbáltam már, mégis bebicskázik a telepítő amikor a settimg up native x server-nél jár, szóval amikor az első ''grafikus'' telepítő ablaknak kellene bejönni ami nem (kékpiros)
esetleg egy xorg.conf-ot nemtudnál küldeni nekem megnézésre?
text módban felmegy, ha megbuherálom az xconfig-ot akkor lehet elindulna a gnome
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.