Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
operator10
üzenetére
Core 5 és 6-ot is x64ben használtam. Sok nyűg volt vele.
Inkább tényleg tégy fel i386-ost. A flash player is könnyebben fog menni.
Jah, és ne legyen fenn a nyílt forrású flash player. Mert azt erőlteti.
A modult meg nem elég kipipálni, le is kell állíttatni, vagy a gépet újraindítani. De ez utóbbi annyira nem linuxos...
A csomag letöltés meg tényleg iszonyat lassú. A kis buta képes Ausztrál meg kanadai szerverekről letölteni.
Ezt én saját mirror listával oldottam meg. Írtam már erről? Ha nem nemsokára írok egy részletesebbet. -
rokefeller
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
rég tetted fel? ha nem akkor csinálj egy livecd-s reinstallt, ha már sokmindent beállítottál, akkor nem tudom, gyanítom 64-ről 32-re csak reinstall megy, sosem próbáltam 64-est, csak szoktam látni levlistán hogy vannak bajok vele
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt én saját mirror listával oldottam meg. Írtam már erről? Ha nem nemsokára írok egy részletesebbet.