- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
A RH
megvettetámogatja az ingyenes CentOS-t, azért, hogy nehogy már az Oracle Linux (ami gyakorlatilag RH átnevezve) felvásárolja azt vagy az egyelőre ingyenesen is elérhető verziójával piaci részesedést szerezzen.
A Scientific Linux-ot itt elmagyarázzák [link] hogy miért kell, mondjuk én nem értem, dehát azért fizikusok, mert úgy tudnak elmagyarázni dolgokat, hogy senki nem érti.
Mondjuk úgy, hogy néhány csak tudományos körökben használt szoftvert illesztenek hozzá az RH Linuxhoz, így ezzel már nem kell az időt vesztegetni a kutatóintézetekben és mivel teljesen egységes az alap, könnyű az adatok, szoftverek megosztása, nincsenek kompatibilitási gondok. -
Vladi
nagyúr
Persze, sokszor ki lett tárgyalva. Én is leírtam párszor. (sokszor
)pl: centos 1# hsz.
centos mögött nem 1 ember áll, hanem vagy egy fél tucat, akik csak ezzel foglalkoznak. Mostanában már a red hat adja érte a fizetésüket. Meg még vagy 2 tucat, akik hozzátesznek ezt-azt. Plusz az extra repók. Plusz a repó amit a fedora ad nekik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk úgy, hogy néhány csak tudományos körökben használt szoftvert illesztenek hozzá az RH Linuxhoz, így ezzel már nem kell az időt vesztegetni a kutatóintézetekben és mivel teljesen egységes az alap, könnyű az adatok, szoftverek megosztása, nincsenek kompatibilitási gondok.
)