Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rokefeller

senior tag

válasz rollins #441 üzenetére

a wireless használóknak az egyik szeme sír, a másik nevet :) intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel:) a nyílt build rendszer pedig remélhetőleg begyorsítja a package-elést, és több rpm lesz, vagy mittudomén. és azért akarnak gyorsítani, mert évi két release-et akarnak, és most elcsúsztak hét hó napra, meg a hattal is, de a lényeg szerintem az hogy a core&extras merge-je nem annyira meggyőző a felhasználóknak, most 5 hónap alatt teleteszik jelentéktelen parasztvakító csillivel, és ööm és bódottá lesz...

hálózd be magad te is a mugshottal :)

Új hozzászólás Aktív témák