- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a wireless használóknak az egyik szeme sír, a másik nevet
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel
a nyílt build rendszer pedig remélhetőleg begyorsítja a package-elést, és több rpm lesz, vagy mittudomén. és azért akarnak gyorsítani, mert évi két release-et akarnak, és most elcsúsztak hét hó napra, meg a hattal is, de a lényeg szerintem az hogy a core&extras merge-je nem annyira meggyőző a felhasználóknak, most 5 hónap alatt teleteszik jelentéktelen parasztvakító csillivel, és ööm és bódottá lesz...
hálózd be magad te is a mugshottal
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest