Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, ezen próbáltam kicsit csiszolni (lelövöm a poént: sikertelenül)... A kisgépemen volt F16 XFCE spin, meg Xubuntu 11.10, meg custom Debian. Mondok lecserélem a custom Debiant XFCE Debianra, és akkor lemérem mindet jól. Ehhez ugye kell az, hogy tudjak valami szabvány XFCE installt Debianból, de neki nincsenek külön spinjei, ezt-azt lehet install közben választani, de nem emlékeztem rá, hogy ablakozót lehet-e, de találtam róla wikit, felraktam. Aztán elkezdtem leméregetni őket, és sajnos már az elején beugrott, hogy a Fedora valamiért nem szereti a kisgépemet, mert butulás közben mindig megpihen egy időre... Ez így volt F15 alatt is, és sajnos nem javult meg a 16-ra sem. 19 mp magasságában kikapcsolja a monitort és elcsendesedik, majd 2 perc körül kezd megint éledni, és 2:11:04-re áll fel teljesen (grub menütől mérve)...
Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.De annyi haszna volt legalább, hogy tanultam egy kis Debiánt.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1 humoros
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre.