Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Hokoyumi #2716 üzenetére
"su
yum update kernel
azután pakolta fel."
He tényleg 2.6.39-es kernelt pakolt fel azt vagy a Rawhide-ból vagy más, nem hivatalos repo-ból tette fel. És valószínűleg a kernel miatt fagyott le az indításnál, nem a videodriver miatt. Érdemes a hivatalos kernellel megpróbálni (2.6.38.6) újra a Catalyst telepítését. -
rokefeller
senior tag
válasz
Hokoyumi #2716 üzenetére
Hát... ez a duron ma már eléggé sovány:-)
Nekem is van egy, pont 1100-es, 512 ramot valahogy vadásztam bele, és amit sikerült kihozni belőle, az egy minimál arch openbox-szal, meg chromium.Megyeget, filmet játszik le mint a szélvész, de ha 3-4 alkalmazást megnyitok, akkor már recseg, flash lejátszás meg ugye hehe youtube-hoz, nem tudom a HTML5-ös verzió jobb-e, amikor használtam a youtube-without-flash script még ment, és azzal egész jól használható volt.
Egyébként nem értem hogy annak idején rendszeresen használt, jó gépeket manapság miért nem lehet használni még ezekkel a kicsontozott könnyű OS-ekkel sem... Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest