Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
már lenyugodtam

De nincs erre valami olyan progi amivel normális biztonsági mentést lehetne csinálni?(amint pl. kubuntunál a rendszerment).
Csak tudnám,hogy megint mi baja lett,mert már tényleg jó volt
Ami nem az meg bizta,hogy valamiért a flash player okozza.De az már kissé sokkolt,hogy egy restart után eltűnik az egyik kimenetem
.Most már nem is úgí megy a boot,mint eddig,hanem alól valami 3csík megy,és mikor kéri a jelszavat,akkor már lekapcsolja a tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Mobile
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eljött a Messenger.com vége
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami nem az meg bizta,hogy valamiért a flash player okozza.De az már kissé sokkolt,hogy egy restart után eltűnik az egyik kimenetem