Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Apple MacBook
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Na hi re

elöször is thx a segítséget... vannak még gondjaim csak nem akartalak egyből leterhelni.Az van hogy megnézegettem a forumot amit adtál... az angolom elég pocsék de végülis van hangom
egyedül az a bajom hogy felcseréli a a centert/sub csatornát a hátsó jobb/bal csatornával. egyszerüen megcseréltem a két kábelt és kész is
tudom elég tróger megoldás de működik. Én ezt már komoly sikernek könyvelem el
Igaz winfos (biztonság kedvéért azért még van az is ) alatt meg megfordul az egész de egyenlőre jó az egynekem.Hát az atit is nézegettem de nem sok jóra jutottam vele. Addig addig álligattam amig el sem akart indulni a linux
nem is tudom mit írt ki pontosan, de a lényeg hogy vissza tudtam csinálni
Igaz volt egy kis para meg idegeskedés megy "kivágom ezt a sz*rt", de így szép az élet Fenn van a driver jött is hozzá frissítés amit valami miatt nem tudok frissíteni... kiirja hogy:file /lib/modules/2.6.23.1-10.fc7/extra/fglrx/fglrx.ko from install of kmod-fglrx-8.42.3-4.2.6.23.1_10.fc7 conflicts with file from package kmod-fglrx-8.42.3-3.2.6.23.1_10.fc7
igazság az ezzel már nem tudtam mit kezdeni, megállt az a bazinagy tudományom
az is elég zavaró hogy most minden indításnál jelez hogy van frissítés.. de nem tudom frissíteni
köz hogy nem hagysz elkajlódni.
byz rockopapa
Új hozzászólás Aktív témák
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz winfos (biztonság kedvéért azért még van az is ) alatt meg megfordul az egész de egyenlőre jó az egynekem.
nem is tudom mit írt ki pontosan, de a lényeg hogy vissza tudtam csinálni