- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Na hi re

elöször is thx a segítséget... vannak még gondjaim csak nem akartalak egyből leterhelni.Az van hogy megnézegettem a forumot amit adtál... az angolom elég pocsék de végülis van hangom
egyedül az a bajom hogy felcseréli a a centert/sub csatornát a hátsó jobb/bal csatornával. egyszerüen megcseréltem a két kábelt és kész is
tudom elég tróger megoldás de működik. Én ezt már komoly sikernek könyvelem el
Igaz winfos (biztonság kedvéért azért még van az is ) alatt meg megfordul az egész de egyenlőre jó az egynekem.Hát az atit is nézegettem de nem sok jóra jutottam vele. Addig addig álligattam amig el sem akart indulni a linux
nem is tudom mit írt ki pontosan, de a lényeg hogy vissza tudtam csinálni
Igaz volt egy kis para meg idegeskedés megy "kivágom ezt a sz*rt", de így szép az élet Fenn van a driver jött is hozzá frissítés amit valami miatt nem tudok frissíteni... kiirja hogy:file /lib/modules/2.6.23.1-10.fc7/extra/fglrx/fglrx.ko from install of kmod-fglrx-8.42.3-4.2.6.23.1_10.fc7 conflicts with file from package kmod-fglrx-8.42.3-3.2.6.23.1_10.fc7
igazság az ezzel már nem tudtam mit kezdeni, megállt az a bazinagy tudományom
az is elég zavaró hogy most minden indításnál jelez hogy van frissítés.. de nem tudom frissíteni
köz hogy nem hagysz elkajlódni.
byz rockopapa
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz winfos (biztonság kedvéért azért még van az is ) alatt meg megfordul az egész de egyenlőre jó az egynekem.
nem is tudom mit írt ki pontosan, de a lényeg hogy vissza tudtam csinálni