- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Blu-ray írót?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Nem probléma, csak 10 verziós különbség után ez egy kicsit fura. Tudom, hogy a Linux a szabadságról szól, de néha jó lenne egységesíteni a dolgokat..., mint amit írtam, hogy ez a partícionálás telepítéskor, azért legalább disztró, és disztró tudja már kezelni ugyanzt a fájlrendszert.
Egyelőre tetszik, megvett magának a Fedora, 10+ év hardcore Ubuntu-s desktop használoként (igaz Windowsot is használok ASP.NET fejlesztések miatt
)A másik topicban kifejtettem, hogy nekem a Gnome-al van bajom, vagy Gnome shell?! A Unity sokkal jobban kézre állt munkában 2 monitor esetén, ez sajnos nem, de hátha idővel változik pozitív irányba.
Egyelőre marad a Fedora, mint fejlesztő környezet a PC-n. (Laptopon az Ubuntu, lehet ott is lecserélem). Viszont amikor webet fejlesztek a virtualizációban egyelőre marad az Ubuntu/Debian a Vagrant/Docker alkalmazásokban.
Ezt csak kíváncsiságból kérdezem mindenkitől és nem flame miatt, hogy a Fedora szerver miért nem lett elterjedt weboldalak üzemeltetésénél, mint oprendszer?
(Ilyen téren szó se róla, hogy a Debian és az Ubuntu elég nagy uralomra tett szert, de nem igazán látom a Fedorat jelen ebben a témában, és itt nem mint Enterprise-t értem, hanem ha saját webszerver akarok csinálni, ami kiszolgáljon n számú weboldalt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- DJI mini 3 drón display unit
- Lenovo Legion 5 pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)