Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ches7er.
csendes tag
Oké, akkor folytassuk itt.
Igen ezt a konyvet vettem meg. Hát igen, akkor lehet ezért nemismeri föl. Akkor használom a legujabbat, az fölfogja ismerni a sata-s hdd-t?
Particiokat megprobaltam letrehozni partition magic-al, az ''uj operacios rendszer elokeszites''-sel, bealitottam mindent, amit kellett, csak mikor a vegen apply-t nyomtam, eltunt minden es nemcsinalt semmit, tobbszori probalkozasra sem.. Ugyhogy inkabb ugy gondoltam majd telepites kozbe megcsinalom a particionalast. Rossz otlet? Mivel tudnam massal megprobalni?
A hibaüzenet amit en kitudtam belole ragadni az ez:
Warning: Cannot find root file system!
Create symlink /dev/root and then exit this shell to continue the boot sequence.
Ezek szerint a 7es Fedora sem ismeri fel a sata-t?
Es ami meg feltuno volt nekem, hogy kiirja a telepites elejen: hogy booting kernel, es ami utana jonnek kodok/parancsok/szamsorok/stb. az mindegyik failed/not support/stb. a vege. Ez normalis?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest