Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ches7er.
csendes tag
Oké, akkor folytassuk itt.
Igen ezt a konyvet vettem meg. Hát igen, akkor lehet ezért nemismeri föl. Akkor használom a legujabbat, az fölfogja ismerni a sata-s hdd-t?
Particiokat megprobaltam letrehozni partition magic-al, az ''uj operacios rendszer elokeszites''-sel, bealitottam mindent, amit kellett, csak mikor a vegen apply-t nyomtam, eltunt minden es nemcsinalt semmit, tobbszori probalkozasra sem.. Ugyhogy inkabb ugy gondoltam majd telepites kozbe megcsinalom a particionalast. Rossz otlet? Mivel tudnam massal megprobalni?
A hibaüzenet amit en kitudtam belole ragadni az ez:
Warning: Cannot find root file system!
Create symlink /dev/root and then exit this shell to continue the boot sequence.
Ezek szerint a 7es Fedora sem ismeri fel a sata-t?
Es ami meg feltuno volt nekem, hogy kiirja a telepites elejen: hogy booting kernel, es ami utana jonnek kodok/parancsok/szamsorok/stb. az mindegyik failed/not support/stb. a vege. Ez normalis?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs