Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvK
csendes tag
Helló!
Két problémám lenne, nem tudom, hogy melyikre tudtok válaszolni, melyikre nem, azért megpróbálom...
Most tettem fel a Fedore 7-et, tetszik meg minden, de mégis rögtön két gonddal állok szemben. Az egyik, hogy amikor elindítom a Rendszer->Szoftver hozzáadás/eltávolítása progit, akkor a következő üzenetet kapom: ''a szoftverinformációk lekérése nem sikerült'', és a program ki is lép. Nem tudom, hogy az inetrnettel van-e a baj, mert az gond nélkül megy, most is onnan írok.
A másik, hogy feltettem az amsn-t, de amikor el akarom indítani, állandóan a TLS modult keresi. Az amsnbe épített TLS telepítő bugos, ezt megnéztem a neten, ezért nem tudja feltelepíteni, szóval feltelepítettem kézzel. Ennek ellenére az amsn még mindig nem találja meg, még ha megadom neki az elérési utat (/usr/lib/tls1.50/) akkor sem. Ez mitől van?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest