Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
3.11-es, friss.
De hiába indítottam zswap.enabled=1-el, nem tudom, hol kéne, hogy látsszon, hogy megy.
Aztán persze a /sys/mod...parameter/enabled-be sem tudtam 1-et írni, visszabeszélt, hogy olyan file nincs (max_pool_percent volt, írható, olvasható).
Így beüzemeltem a zramot
(időközben eltűnt, de eszembe jutott, hogy pár napja a legfrisebb a kernel, és a kmod-staging frissítést nem küldtem utána, így előkerült).Majd lesem, ha esetleg mégis megy a zswap, hogyan húzzák ki a szőnyeget egymás alól

ViZion:A mate egy szerény köztes állapot szerintem, induláskor 160MB alatt marad, kb. mint az xfce.
Nagyon hozzászoktam a 2-es gnome-hoz, ha ez nem volna, vacillálnom kéne az openbox és xfce között, az lxde valahogy nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest