Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Sajnos megint elakadtam, készitettem egy install pendrive-ot a live USB-Creator nevezetű programmal, de nem indul ela telepítés. Azota változás történ és kicseréltem a Via lapot egy D525 Atom lapra. Ehhez ha jól tudom jó az x86 64 install az probálom telepíteni de ne igazán síkerült. Esetleg olyan kérdésem lenne még hogy milyen OS ajánlotok Nas és szerve funkicok ellátására. Amire szukségem van time machine support, DLNA, torrent, webui stb..
Én az Amahi home server néztem ki de ajánlotta már a forumról valaki a CentOS-t és egyik haverom pedig a Debian-t ajánlotta (szerintem azért mert ő ebben dolgozik és ezt vágja).
Szeritetek melyik legyen. Elrőe is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Formula-1
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest