Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Elkezdtem beállítgatni a rendszert. Felvarázsoltam az arandr csomagot is, hogy ne kelljen parancsikonból állítgatni a vga kimenetet ha filmezni akarok.
Első furcsa dolog ami az ubuntuban nem így volt, az az, hogy ha aktív a vga kimenetre tett asztalkiterjesztés akkor ha megnyitok egy programot, annak az ablaka nem a laptop képernyőn, hanem a kiterjesztésen nyílik meg. Ugyanígy az alt+tab ablakválasztó is.
Ez így elég kényelmetlen, mert oldalra kell pillantgatni, hogy lássam melyik ablakra akarok lépni, és zavaró annak is aki közben a tv-n a filmet nézné
Meg lehet ezt úgy csinálni (és a fő kérdés, hogy hogyan) ahogyan eddig használtam, hogy ilyenkor a megnyíló programok és az ablakváltó az a laptop képernyőn maradjon és csak az jelenjen meg a kiterjesztett asztalon amit oda rakok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest