Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem is tudom
A nézetváltás könnyebb Dolphinnal, nekem hiányzik Nautilusból, nem szeretem bill. kombóval váltani. Banshee és Rhytmbox helyett Clementine-t használok, de vhogy Amarok szebb. Meg Clementine-ből kimaradt az album+előadó+szám rendezés, tehát albumon belül ABC sorrend van, most tűnt csak fel. Annyit nem használom, h nagyon zavarjon. KDE-t sokat próbáltam, nem kedveltem meg. az a baj 
mAtThEw0319: géped típusát és a letöltött lemezképet írd le micsoda.
Windowsból telepíted a LiveUSB-t? MD5 ellenőrzés volt-e? Qemuval bootol-e?
Win alatt Xboot letölt, második fül a Qemu, oda húzd az .iso-t, h elindul-e. Oldal alján még infó a használatáról, MD5 ellenőrzés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- PlayStation 5
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A nézetváltás könnyebb Dolphinnal, nekem hiányzik Nautilusból, nem szeretem bill. kombóval váltani. Banshee és Rhytmbox helyett Clementine-t használok, de vhogy Amarok szebb. Meg Clementine-ből kimaradt az album+előadó+szám rendezés, tehát albumon belül ABC sorrend van, most tűnt csak fel. Annyit nem használom, h nagyon zavarjon. KDE-t sokat próbáltam, nem kedveltem meg. az a baj