Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Nézd, az Xp már elmúlt 10 éves, mégis jópár feladat van ami miatt át kell ülnöm elé. A múltkor például egy DOS-os pendrájvról szerettem vona bootolós cd-t csinálni linux alól. Egy álló napot elszartam vele, mert nem akartam elhinni magamnak, hogy nem tudom sehogyan sem összehozni. Nos az XP-ben ez három egérkattintással megvolt. Amíg ilyen és ehhez hasonló dolgok vannak, addig nekem ne csicsázzák (Unity) a linuxot. Előbb működjön minden, majd aztán lehet szépítkezni. Most például az AAC-hangkodekkel bajlódom. A DVD-T (Kaffeine) adásoknak nincsen hangja linux alatt. (XP alatt pedig van.) Azt hittem, a Fedórában, vagy az új Suséban lesz. Hát nemlett. Szóval nem tökéletes egyik sem. Így már érthető a hozzáállásom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest