Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Nézd, az Xp már elmúlt 10 éves, mégis jópár feladat van ami miatt át kell ülnöm elé. A múltkor például egy DOS-os pendrájvról szerettem vona bootolós cd-t csinálni linux alól. Egy álló napot elszartam vele, mert nem akartam elhinni magamnak, hogy nem tudom sehogyan sem összehozni. Nos az XP-ben ez három egérkattintással megvolt. Amíg ilyen és ehhez hasonló dolgok vannak, addig nekem ne csicsázzák (Unity) a linuxot. Előbb működjön minden, majd aztán lehet szépítkezni. Most például az AAC-hangkodekkel bajlódom. A DVD-T (Kaffeine) adásoknak nincsen hangja linux alatt. (XP alatt pedig van.) Azt hittem, a Fedórában, vagy az új Suséban lesz. Hát nemlett. Szóval nem tökéletes egyik sem. Így már érthető a hozzáállásom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Elektromos autók - motorok
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest